ByeAlex beszólt Liptai Claudiának

Harc a sztárvilágban

2014/09/09

A vasárnap esti Sztárban sztár nagy port karavart a celebek körében is. ByeAlex ugyanis sérelmezte sérelmezte Liptai Claudia megnyilvánulását, ami a Kedvesem című dala ellen irányult. Az eredeti előadó nem rejtette véka alá véleményét, a műsorvezető közösségi oldalára írta meg nyers kritikáját.

Pál Dénes, a Sztárban sztár második évadának versenyzője ByeAlex bőrébe bújt az első adás alkalmával. Természetesen nem is énekelhetett mást, mint a közkedvelt Kedvesem című dalt. A produkció után a zsűri egyetlen női tagja a dalszöveggel kezdett viccelődni: „milyen az az ember, akit farkasok nevelnek?” Dénes erre pedig annyit mondott: „a kedvesem”.

Ez a viccelődés kiverte a biztosítékot ByeAlexnél, ezért nem is akármilyen üzenetet írt Liptai Claudiának a Facebookon.

„Gratulálok a tévé2 sztárban sztár zsűrijének, hogy cinikusan (ámbár óvatosan) oltogatják a Kedvesem dalt, meg engem. Vállalás volt Dénestől, hogy előadta, mert én tudtam, hogy ezek az arcok pont így fognak reagálni rá: bután, nevetgélve…

Klaudiának üzenem, hogy az az ember, akit farkasok neveltek különleges, erős személyiség, akinek nincs szüksége egyetlen emberi lényre sem ahhoz, hogy megálljon a lábán a legzordabb viszontagságok közepette is. (Ajánlom a verseskötetek olvasgatását… segítenek a metaforák megszokásában…)”

byealex

Majd ezt is hozzátette az énekes: Tessék, és Pál Dénes tovább is jutott a dalommal. Ha csak ezt énekelné minden adásban meg is nyerné. Mert ez egy nyertes dal, a nézők és az én nyertes dalom. Lehet fanyalogni, de a béke előrevezetőbb.”

paldenes2

Tegnap délután a Bors felkereste az énekest, aki még mindig paprikás hangulatban volt a vasárnap esti adás miatt.

„Megaláztak egy srácot, nem a produkcióját minősítették, hanem a dalomon kezdtek élcelődni, ami fel sem sorolom, milyen sikereket ért el az utóbbi időben. Semmiféle tisztelettel nem voltak irántam, jó énekesnek tartom magam, nem vagyok ideges, de könyörgöm, ne legyünk már szánalmasak!”

liptai2

Claudia egyelőre nem nyilatkozott a lapnak az esettel kapcsolatban, de azt ígérte hamarosan erre is sor kerül majd.

A lap azt szűrte le ByeAlex szavaiból, hogy szánalmasnak tartja a csinos zsűritagot. Az énekes azonban saját közösségi oldalán cáfolta meg a vádakat.

byealex2

képek forrása: Facebook, tv2.hu

Hozzászólások