Cameron Diaz életébe nem fér bele egy gyermek

A sztár megdöbbentő vallomása sokakat kiborított

2014/07/01

Cameron Diaz újra megmutatta, hogy milyen bomba formában van. A jóga -és szörffüggő sztár az amerikai Esquire magazin hasábjain bizonyította be, hogy 41 évesen is lehet csúcsformában valaki. Végtelen hosszú lábait semmi nem takarta, egy fekete fürdőruhában és testszínű magassarkúban pózolt a magazin hasábjain. Azonban nem csak formás lábaival és tökéletes alakjával hozott minket zavarba a színésznő, hanem kijelentésével is.

Cameron DiazAz interjúban a szőke szépség – aki éppen a rocker Benji Maddennel randevúzik – nemcsak a ruháit vetkőzte le, hanem kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy nem szeretne gyermeket. ‘Nagyon sok munkával jár, ha van egy gyermeked. Hogy magam mellett valaki mással is foglalkozzam, nem fér bele az időmbe. Az, hogy nem akarok babát könnyebbé teszi számomra az életet. Egy gyermek 18 éven keresztül minden nap és minden éjszaka gyermek marad.’- folytatta.

Cameron Diaz nem aggódik amiatt, hogy megöregszik, sőt! Úgy gondolja, hogy a legjobban az ilyen aggodalmak öregítik meg a nőket, persze mindenképpen tenni kell azért, hogy jó formában maradjunk. ‘Ne aggódj amiatt, hogy a férfiak mit gondolnak Rólad. Foglalkozz egész egyszerűen magaddal, ez a szépség és a harmónia igazi titka.’- nyilatkozta.

 

Hozzászólások