Cameron Diaz és Drew Barrymore? Nanee!

Leszbikus kapcsolatáról faggatták a szőke komikát

2014/07/16

Cameron Diazra rátört az őszinteségi hullám, és az utóbbi időben egyre több – a múltját idéző – hírt oszt meg a nagyérdeművel.  drew-barrymore-cameron-diaz--large-msg-131292660081

Legutóbb arról vallott, hogy kipróbálta már Ő is milyen nővel lenni, aminek az lett a következménye, hogy az egyik újság azzal a kérdéssel hívta fel: partnere Drew Barrymore volt-e!?

A kérdés teljesen felháborította a szőkeséget, hiszen mint ismeretes Cameron Diaz és Drew évtizedes barátnék – szinte testvérek – és még a feltételezése is annak, hogy leszbikus viszonyt folytatott testvérével hányingert keltő – fakadt ki a színésznő. Azonban hiába kérdezték partnere nevét, Ő nem hajlandó kiadni azt, így a kíváncsiak abban reménykedhetnek, hogy “véletlenül” elszólja magát, vagy egy “közeli barát” felfedi nagy titkát.

Egyébként a Charlie Angyalai sztárja legutóbb azzal a kijelentéssel lepte meg rajongóit, hogy nem szeretne gyereket, mert szerinte “nagyon sok munkával jár, ha van egy gyermeked. Hogy magam mellett valaki mással is foglalkozzam, nem fér bele az időmbe. Az, hogy nem akarok babát könnyebbé teszi számomra az életet. Egy gyermek 18 éven keresztül minden nap és minden éjszaka gyermek marad”.

És, hogy hol láthatjuk legközelebb a 41 évesen is gyönyörű színésznőt? Természetesen egy vígjátékban, ami érdekes mód egy szexvideó eltűnéséről szól. A Szexvideó című, 90 perces amerikai vígjáték július 31-én kerül a mozikba.

Hozzászólások