Cápatámadástól rettegtek Schoberték

Veszélybe kerültek az óceánnál

2015/08/19

Amerikába utazott a Schobert-család: Norbi, Réka és a három gyerek az óceánparton töltötte a vakációt, ám a cápaveszély keresztül húzta a nyaralást.  

Rubint Réka szerencsés anyuka, hiszen gyerekeivel nincs sok gond – még nyaraláskor sem. Így aztán a több órás repülőúttól sem volt megijedve

„Óriási szerencsénk van a gyerekeinkkel, mert fegyelmezettek. Már évek óta velünk utaznak az alakreformtáborokba belföldön és külföldön is. Megtanulták, hogy ha sokan vagyunk, akkor alkalmazkodni kell a többiekhez. Nem féltem attól, hogy a repülőtéren a becsekollás után a három gyerek ötfelé megy. Lara már tizenkét éves, és néha olyan, mint egy kis felnőtt, rengeteget segít. Norbikával sincs baj, tízévesen ő is megérti, hogy nem állhatunk meg minden játékbolt előtt csak azért, hogy szétnézzünk, Zalán is különleges kisfiú – mesélte Réka a Hotnak.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. július 26.

A család nem akármilyen utazáson vett részt, hiszen Amerika legizgalmasabb helyeit járták be.

„Los Angelesben élő barátunk egy zárt lakóparkban lakik, itt szálltunk meg mi is. Reggelente lementem futni az óceánpartra, majd megnéztük a város nevezetességeit, elmentünk Beverly Hillsbe és Hollywoodba is. Aztán sétáltunk a Hírességek Sétányán, jártunk a Madame Tussaud panoptikumában, és elvittük a gyerekeket Santa Monicán az óceánhoz. Hatalmas hullámok voltak, és tele volt a part szörfösökkel, akik közül sokaknak a lábán cápaharapás nyoma jelezte, hogy ez nem veszélytelen sport. Akkor is épp cápaveszély volt, és a vízi mentők nem is engedték a fürdőzést.  A Grand Canyon volt a cél. Megálltunk Las Vegasban négy napra, és olyan élményekben volt részünk, amit soha nem felejtünk el” – mesélte Réka.

Olvass még Rubint Rékáról!

Hozzászólások