Caramel bűntudattal megy dolgozni

Alig bírja otthon hagyni néhány napos kislányát

2014/09/03

Caramel minden alkalommal bűntudatot érez, amikor otthon kell hagynia kislányát és kedvesét: az énekes alig várja, hogy a fellépések és stúdiófelvételek után rohanhasson haza élete két legfontosabb nőjéhez.

caramel babaAugusztus 28-án született meg Molnár Ferenc Caramel első gyermeke, és a kis Sophie azonnal levette a lábáról apukáját. Az énekes végig bent volt a szülésnél, és büszke apukaként szinte azonnal posztolt is képet a csöppségről. Bár munkája miatt olykor egyedül kell hagynia a lányokat, mindig nagyon siet haza hozzájuk.

„Bűntudatod érzek, amikor otthon kell hagynom Sophie-t és az anyukáját: nem vagyok otthon, nem veszem ki a részem a kicsi körüli teendőkből, így folyton arra gondolok, mi lehet velük. Szinte minden megjelenést lemondok, sőt próbálom az otthon töltött időt is maximálisan kihasználni. Pelenkázok, büfiztetek, fürdetek, vagyis igyekszem mindenből kivenni a részem. 28-a óta szinte semmit nem aludtam, mégis azt érzem, hogy kicsattanok az energiától, annyira feltölt Sophie – mesélte a boldog apuka, aki először ugyan aggódott a pelenkázáskor terjengő szagok miatt, mostanra azonban ezt a műveletet is nagyon élvezi.

Caramel éjszaka is csak kislányára tud gondolni: óránként ellenőrzi, hogy minden rendben van-e a csöppséggel.

„Sophie nagyon jó kisbaba: végigalussza az éjszakát, rendesen eszik, bár néha kissé mohó, de semmi rosszat nem lehet rá mondani. Én legtöbbször akkor nem tudok aludni, ha nem hallom a hangját, mert mindig tudni akarom, hogy mi van vele. Ha nem sír, akkor hiába a babafigyelő, óránként képes vagyok felkelni és megnézni, hogy jól van-e. Nagyon erős baba, már most forgolódik éjszaka, és annyira bölcs tekintete van: nagyon érdeklődő, figyelmes, nézi a reakcióinkat és követi minden rezdülésünket. Nagyon jó vele” – tette hozzá mosolyogva Caramel.

Hozzászólások