Caramel felesége újra fotót posztolt kislányukról

Szilágyi Szilvi visszatért az Instagramra

2018/11/19

Caramel és Szilágyi Szilvia kislányát még áprilisban diagnosztizálták akut limfoid leukémiával. Az édesanyát bántani kezdték követői, ezért elhagyta az Instagramot.

Caramel családja nehéz hónapokon van túl. Szofinál áprilisban diagnosztizáltak akut limfoid leukémiát. Eleinte még az édesanya néhány kórházi fényképet megosztott közösségi oldalán, ám követői bántani kezdték, úgy gondolták, nem kellene ennyire bepillantást engedniük családi életükbe.

Ezután Szilágyi Szilvia hónapokra felfüggesztette Instagram-oldalát, mint írta: “A lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot.”

Most azonban újra visszatért a közösségi oldalra két közös családi fotóval. A képekhez szívhez szóló sorokat írt, majd a #ujraittvagyok hashteget is odatette. “Az összes szeretetért, amit találtam benned.
Örökké hálás leszek. Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül, képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni” – írta Caramel felesége.

A poszt megtekintéséhez kattints ide

forrás

Hozzászólások