Caramel már megkapta a legszebb ajándékot

Mindent megtesz, hogy emlékezetes legyen az ünnep

2014/12/19

Caramel élete legnagyobb ajándékát kapta idén karácsonyra, hiszen most először nem kettesben, hanem kislányával hármasban töltik a szeretet ünnepén. Az énekes és párja mindent megtesznek, hogy a kis Szofi első ünnepe emlékezetes legyen, és bár most még nem érti, mi folyik körülötte, szülei minden pillanatát megörökítik.

Caramel alig bírja magára hagyni párját és kislányát néhány órára, ezért a szokásos karácsonyi nagykoncertje is elmarad, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse kislányával. Bár kezdetben a szülőknek is szokatlan volt a helyzet, hogy egy babával bővült a családjuk, mostanra beleszoktak az új szerepbe, sőt, Caramel végre átélte azt a tipikus “apa-lánya” pillanatot is.

“Most jött el az a pillanat, hogy már velem is elvan, megnyugszik a karjaimban. Néhány napja volt először, hogy Szilvi elment itthonról és kettesben hagyott Szofival, és nagyon jól éreztük magunkat. Amikor elmegyek koncertezni vagy stúdióba, folyamatosan azt érzem, hogy lemaradok valamiről – és így is van, mert ilyenkor csak felvételen tudom megnézni, hogy éppen mi történt a kislányommal, milyen új dolgokat csinált” – mesélte Caramel. Az énekes párja szerint Szofi külsőleg egy az egyben az apja, ám már most látszik, hogy mennyire érzékeny, igazi csajos leányzó lesz belőle.

Caramel és Szofi

Caramel a szentestét kislányával és szerelmével tölti, a többi napon viszont végiglátogatják a család minden tagját, hiszen nagyon fontos számára, hogy együtt legyenek a szeretet ünnepén.

“Az ajándékot még nem sikerült megvenni, de az is meglesz. Boldog vagyok, hogy adhatok a családomnak. Amikor kissrác voltam, előfordult, hogy nem volt ajándék a karácsonyfa alatt, mert a szüleim örültek annak, ha egyáltalán mákos bejglit és töltött káposztát tudtak tenni az ünnepi asztalra. Az nálunk már nagy szónak számított. A mi életünkben a szegénység természetes volt, gyakran ettünk cukros-vizes kenyeret. Éppen ezért nagyon értékelem, hogy már nem kell nélkülöznöm, és igyekszem a szeretteimnek is széppé tenni a karácsonyt” – vallotta be őszintén Caramel a Meglepetés magazinnak. Nehéz gyermekkora után az énekes arra törekszik, hogy Szofi semmiben se szenvedjen hiányt: bár tudják, hogy a három hónapos csöppség még nem érti, mi folyik körülötte, mindent videóra vesznek, hogy amikor visszanézi, érezze, mennyire fontos szülei számára az ő boldogsága.

Caramel ritkán enged kamerákat kislánya közelébe, ám egy karácsonyi fotózáson lencsevégre kapták a boldog családot!

Hozzászólások