Caramel titokban megnősült!

Feleségül vette gyermekének édesanyját

2015/09/06

Korábbi bejelentésük alapján mindenki úgy tudta, augusztusban lesz a nagy nap, ugyanis Caramel kijelentette, lányuk első születésnapján szeretné feleségül venni párját. A rajongóknak végül szeptember elejéig kellett várniuk erre a boldog eseményre.

“Hivatalosan idén nyáron, augusztus végén kelünk egybe, akkor, amikor a kislányunk születésnapja is van. Mivel életünk legboldogabb pillanatai voltak azok, szeretnénk ráerősíteni az örömteli eseményre, így Szilvivel együtt úgy gondoltuk, hogy stílusosan ugyanezen a napon házasodunk össze. Talán a kislányunk is örül majd később, hogy a szülei miatta döntöttek így. Születésnap és lagzi egyben – kell ennél nagyobb ünnep? Úgy számoltuk, hogy Szofi addigra már totyogni fog, így a tervek szerint ő hozza majd a templomban, kis párnácskán a gyűrűket” – mesélte lelkesen februárban Caramel.

Caramel és Szofi

„Szeretném, ha a kislányunk első születésnapján, amikor Szilvivel pap előtt összekötjük az életünket, minden tökéletes lenne, és minden úgy sikerülne, ahogy megálmodtuk. Mindent magunk bonyolítunk, a szóba jöhető helyszíneket is mi magunk látogattuk végig. Nem akarunk esküvőszervezőt megbízni, a legapróbb dolgokat is magunk szeretnénk kiválasztani” – majd folytatta a tervek boncolgatását egy hónappal később az énekes.

Hetekkel ezelőtt pedig már Szofi kistestvéréről is mesélt Caramel

„Mostanában gyakran rajtakapom magam, hogy azon nosztalgiázok, milyen is volt Szofi még csöppnyi babaként. Emlékszem a csecsemőillatára, és hogy milyen érzés volt először a karomban tartani. Hihetetlen, hogy már az egyéves születésnapjára készülünk, de az is, hogy napok kérdése, és önállóan járni fog. Szilvivel szoktunk is azon viccelődni, hogy ha ilyen ütemben nő ez a gyerek, nemsokára a ballagására kell készülnünk” – mondta pár hete nevetve Caramel.

caramelbaba2

„Egyelőre még velünk alszik, de az új otthonunkban természetesen külön szobát kap. Előre félek, milyen nehéz lesz megszokni, hogy nem szuszog ott köztünk. Hajnalonként ugyanis gyakran bebújik hozzánk a nagy franciaágyba, és ott durmol reggelig. Biztosan elfogult apuka vagyok, ahogy minden szülő a saját gyerekével, de állítom, hogy Szofi igazán különleges kislány. Természetesen sokszor beszéltünk már Szilvivel arról, hogy jó lenne Szofi mellé egy hugica vagy egy kisöccs, de ennek még nincs itt az ideje. A tesóval még biztosan várunk három-négy évet. Egyelőre így jó, hogy minden figyelmet és törődést Szofi kap meg tőlünk, számunkra most ő a legfontosabb.”

Az esküvő részleteire még várnunk kell, ám egy fotó már napvilágot látott bizonyíték gyanánt!

caramel_eskuvo
Caramel és Szilvi Pápai Joci szeptember 5-i fotóján (forrás: Facebook)

 

Olvass még Caramelről!

Hozzászólások