Caramelék már tervezik a második babát

Vajon mikor lesz kistestvére Szofinak?

2015/08/14

Caramel tipikus apuka, akit a kislánya teljesen levett a lábáról. Az énekesnek annyira bejön a szülő szerep, hogy már a második babáról is beszélgetnek párjával!

Lassan egy éves lesz Caramel kislánya, Szofi, és bizony az énekes már most nosztalgiázáson kapja magát. Úgy tűnik, nagyon bejön neki az apaság, és bár olykor egy kicsit elfogult, ezt azért elnézhetjük neki.

„Mostanában gyakran rajtakapom magam, hogy azon nosztalgiázok, milyen is volt Szofi még csöppnyi babaként. Emlékszem a csecsemőillatára, és hogy milyen érzés volt először a karomban tartani. Hihetetlen, hogy már az egyéves születésnapjára készülünk, de az is, hogy napok kérdése, én önállóan járni fog. Szilvivel szoktunk is azon viccelődni, hogy ha ilyen ütemben nő ez a gyerek, nemsokára a ballagására kell készülnünk” – mondta nevetve Caramel a Bestnek. – „Egyelőre még velünk alszik, de az új otthonunkban természetesen külön szobát kap. Előre félek, milyen nehéz lesz megszokni, hogy nem szuszog ott köztünk. Hajnalonként ugyanis gyakran bebújik hozzánk a nagy franciaágyba, és ott durmol reggelig. Biztosan elfogult apuka vagyok, ahogy minden szülő a saját gyerekével, de állítom, hogy Szofi igazán különleges kislány” – tette hozzá nevetve az énekes.

caramelbaba2
egy éve született meg Szofi

Caramel tehát nagyon élvezi az apaságot, de vajon mikor érkezik a második baba?

„Természetesen sokszor beszéltünk már Szilvivel arról, hogy jó lenne Szofi mellé egy hugica vagy egy kisöccs, de ennek még nincs itt az ideje. A tesóval még biztosan várunk három-négy évet. Egyelőre így jó, hogy minden figyelmet és törődést Szofi kap meg tőlünk, számunkra most ő a legfontosabb” – vallotta be a büszke apuka.

Olvass még Caramelről!

Hozzászólások