Charlotte hercegnő milliókat keres

"Többet ér" a bátyjánál

2015/11/06

Charlotte hercegnő mindössze hét hónapos, máris milliókat keresett szüleinek azzal, hogy ő a királyi család legfiatalabb (és legédesebb) tagja.

Pénzt keresni tudni kell – és meg kell hagyni, György hercegnek és kishúgának ez nagyon megy. Születésük óta óriási lendületet kapott a brit gazdaság, amihez persze kellenek a fanatikus alattvalók és a szigetországba érkező turisták is.

Brit elemzők szerint a királyi család „legértékesebb” tagja a hét hónapos Charlotte hercegnő, aki azzal, hogy megszületett és megkeresztelték, máris 80 millió fontot, azaz 34,5 milliárd forintot keresett az angol gazdaságnak. Csak – mondhatnánk, ugyanis ennél jóval nagyobb lenne az összeg, ha anya és apa, Katalin és Vilmos gyakrabban mutatná meg a királykisasszonyt. Minél több fotó jelenik meg ugyanis a babáról, annál több pénzt keresnek a szülei.

És hogy mi az, amit el lehet adni György és Charlotte képeivel? Gyakorlatilag bármit! Játékot, ételt, törölközőt, bögrét – a felsorolásnak semmi sem szabhat határt. Mégis az egyik legnagyobb biznisz a ruhaiparban van: a két és fél éves György herceg születése óta 243 millió fontot keresett a divatszakmának azzal, hogy anyukája a legmenőbb ruhákba öltözeti. Természetes, hogy minden más anyuka is ugyanezt szeretné tenni a kisfiával. Szomorú hír a lányos anyukáknak, hogy Charlotte hercegnő egyelőre legfeljebb bebugyolálva mutatkozott a nagyközönség előtt, de ami késik, nem múlik, divatkedvelő mamáját ismerve pedig garantáltan remek stílusa lesz!

Szóval amikor azt gondoljuk, hogy a britek tartják el a királyi családot, gondoljunk bele, hogy az ő 8,1 milliárd fontos bevételüknek csupán a 15 %-a az alattvalók adója – a többit egyszerűen a népszerűségüknek köszönhetik.

Hozzászólások