Charlotte miatt válnak Katalin szülei?

Az unoka teheti tönkre a házasságukat

2015/05/12

A kis Charlotte hercegnő miatt mehet tönkre Kate Middleton szüleinek házassága, ugyanis a kétszeres nagymama képtelen elengedni lánya kezét.

Katalin hercegné édesanyja, Carole lánya mindkét szülése után buzgón segített a babák körüli teendőkben. Ez György herceg esetén érthető volt, hiszen akkor Katalin még tapasztalatlan volt a gyermeknevelésben, így nagy szüksége volt anyja tanácsaira.

A hercegné már a második baba, a kis Charlotte születése előtt tudta, hogy kétszeres anyukaként ismét a nagymama segítségét fogja igénybe venni; a nagyival és a babákkal együtt vidéki birtokukon tölti az első néhány hetet. Carole természetesen lánya mellett van, aki örül, hogy anyja mindenben segít, így neki csak két gyermekére és férjére, Vilmos hercegre kell figyelnie.

Kate and William name their cuty little baby Charlotte Elizabeth Diana

Posted by Kate Middleton on 2015. május 4.

Nem mindenki rajong azonban Carole buzgóságáért: férje, Michael Middleton olyannyira dühös rá, hogy sokan már a válást rebesgetik.

Carole átvette az irányítást a háztartás felett, hogy Katalin és Vilmos minél több időt tölthessen el a gyerekekkel és persze egymással. Michael azonban szeretne kimaradni a királyi család ügyeiből, ám erre képtelen rávenni a feleségét, ezért elég komoly vitába keveredtek. Sőt, ez sokkal komolyabb veszekedés, mint eddig bármelyik közöttük, erre még a házasságuk is rámehet – nyilatkozta a pár egy ismerőse. Hiába azonban minden próbálkozása, Carole hajthatatlan és megfogadta: második unokája születése percétől mellette lesz egészen addig, amíg Katalinnak szüksége van rá

Hozzászólások