Christina Aguilera dögösre plasztikáztatta magát

Szülés után ismét bombaformában az énekesnő

2015/02/24

Christina Aguilera újra kés alá feküdt – legalábbis a rossz nyelvek erről beszélnek, hiszen a szőke énekesnő fél évvel a szülése után bombaformában jelent meg egy Oscar partin.

Christina évek óta küzdött a súlyával: egyszer csont soványra fogyott, majd hirtelen felszaladtak rá a kilók és szinte felismerhetetlenül elhízott, majd ismét drasztikusan lefogyott. Terhessége alatt, úgy tűnt, elégedett az alakjával, hiszen egy nagypocakos, meztelen fotósorozat is készült róla.

Augusztusban aztán megszületett kislánya, Summer Rain, és azóta az énekesnő egyáltalán nem akart mutatkozni a nyilvánosság előtt, mert elégedetlen volt magával.

Éppen ezért  lepődött meg mindenki, amikor megjelent a Vanity Fair Oscar partyján, méghozzá olyan bombaformában, hogy a fotósok nem győzték kattintgatni a gépeiket, a sztárok pedig irigykedni a hosszú, fehér ruhában feszítő énekesnőre.

Steppin out with my baby!

A photo posted by Christina Aguilera (@xtina) on

Sokan azonban úgy vélik, Christina Aguilera nem egy szuper fogyókúrás módszernek köszönheti csodálatos átalakulását, hanem egy jó sebész keze munkájának. Azt pletykálják, az énekesnő implantátumot ültettetett a popsijába, ami tökéletesen gömbölyödött a különleges ruhájában, a mellét is újra megműttette, és a jó pár kiló mínusz leginkább a zsírleszívásnak köszönhető.

Christina nem csak az Oscar partin mutatkozott bombaformában, hiszen nemrég vendég volt a népszerű amerikai televíziós, Jimmy Fallon műsorában, ahol bebizonyította, hogy nem csak szexi, hanem szuper énekesnő is, hiszen Britney Spearst, Chert és Shakirát is tökéletesen tudja utánozni

Hozzászólások