Cicciolina képtelen feldolgozni élete tragédiáját

Nagymama szeretne lenni

2015/05/28

Cicciolina néhány esztendeje még gyermeket akart vállalni, de 65 évesen már csak a nagymama szerepre vágyik. 

A szexszimbólum egész életében roppant szabadelvű volt, ám a család és gyermeke számára szent és sérthetetlen volt. Nagy fiával rendkívül szoros a kapcsolata, remélhetőleg hamarosan nagymamává teszi Cicciolinát.

Ha belegondolok, hogy nemrég még a saját lagzimat tervezgettem, amiből aztán nem lett semmi… De már nem is érdekel, inkább arról ábrándozom, hogy mielőbb nagymama legyek. A fiamék elől sem titkolom el, hogy mindennél jobban vágyom egy lányunokára, hiszen annak idején a sors nem adta meg nekem, hogy egy szép kislányom is legyen. Ám egy pici lány a fiamtól egész biztosan meggyógyítja majd a sajgó lelkem” – mondta a Story magazinnak Cicciolina.

cicciolina-ilona-staller_650x435

A 65 évesen is szexi szőkeségnek egyszer majdnem megadatott, hogy saját kislánya is legyen, de a sors közbeszólt. Soha nem tudta feldolgozni ezt a tragédiát.

Rettenetesen nehéz erről beszélnem, hiszen még most is borzasztóan felkavar, ha felidézem azokat a pillanatokat. A második férjem gyermekét hordtam a szívem alatt. Mivel a terhességem ötödik hónapjában jártam, az orvosok már azt is megállapították, hogy kislányunk lesz. Mondanom sem kell, hogy majd kiugrottam a bőrömből, hiszen a szívem mélyén mindig egy gyönyörű kislányra vágytam, akit majd fodros ruhákba öltöztethetek. Ám egyszer csak azt éreztem, hogy valami nem stimmel, mert iszonyatos görcsök törtek rám, én pedig kétségbeesve rohantam a mosdóba. Úgy éreztem, mintha valami kiszakadt volna a testemből. Sajnos valóban az történt, én pedig zokogtam fájdalmamban. A mentőautó hiába száguldott velem szirénázva a kórházba, a főorvos már tehetetlen volt…” – mesélte élete szörnyű élményét Cicciolina.

A népszerű díva nemrégiben hazánkban járt, és alaposan felborzolta a kedélyeket!

A részletekért kattints IDE! 

Cicciolina az egyik néző arcába tolta melleit (Fotó: Bors)
Cicciolina az egyik néző arcába tolta melleit (Fotó: Bors)

Hozzászólások