Cicciolina szexshow-t csinált a Frizbiben

A nézők lélegzete elakadt a fedetlen keblektől

2015/05/21

Ártatlan beszélgetésnek indult a Frizbi felvétele, de Cicciolina tett arról, hogy emlékezete, sőt botrányos legyen szereplése.

Hajdú Péter a legújabb fejleményeket szerette volna megtudni Staller Ilona, azaz Cicciolina életéről, de a híres interjúalany teljesen kitárulkozott.

Először valami olasz dalát énekelte, lassan vonaglott a pódiumon, sőt, a földön kúszott, pörgött és tárogatta a lábát. Ezt követően odament az első sorban egy fiatalemberhez, és egész egyszerűen lovaglópózban az ölébe ült. Eközben énekelt, vonaglott, majd kicsomagolta a mellét és a férfi fejéhez tolta. Szegény, meg se mert mozdulni. A közönség hangosan derült ezen, és csak utána vettem észre, hogy a stábtagok döbbenten és zavartan néznek egymásra” – mesélte a Borsnak a közönség soraiban helyet foglaló néző.

Cicciolina1 - fotó Bors
Cicciolina először Hajdú Pétert hozta zavarba (Fotó: Bors)

A 63 éves egykori szexszimbólum magánszámát azonban a nézők nem láthatják, mert a Frizbi készítői úgy döntöttek, hogy nem kerülnek adásba a kellemetlen pillanatok. Cicciolina meglepődött, mikor kiderült, hogy az ominózus részeket kivágták.

Nagyon sajnálom, hogy nem kerül adásba, mert nagyon cuki volt az az egész. Ugyanakkor nem értem, hiszen Magyarországon is vannak nudistastrandok, ahol a kisgyerekek, sőt, apró babák is látnak mindent. Nemcsak ciciket, hanem teljes pucérságot” – fejezte ki sajnálatát Cicciolina.

Cicciolina az egyik néző arcába tolta melleit (Fotó: Bors)
Cicciolina az egyik néző arcába tolta melleit (Fotó: Bors)

 

Hozzászólások