Cinthya Dictator: ˝A lelkem egy része meghalt˝

Jó úton halad egy új kapcsolat felé

2015/03/05

Cinthya Dictator alig élte túl a szakítást Varga Viktorral, ám mostanra kivirult, és nem csak a munkában, hanem a magánéletben is szárnyal.

Az Éden Éjjel műsorvezetője hamarosan diplomás fotós lesz; nagyon örül, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret. Volt idő azonban, amikor semmi sem tudta igazán boldoggá tenni, annyira el volt keseredve a szakítás miatt.

˝A lelkem egy része meghalt a szakításkor. Még fel sem fogtam, hogy túl vagyok egy komoly betegségen, máris egyedül maradtam. A kudarc és a fájdalom meglátszik az ember testén, ez alól én sem vagyok kivétel: gyakorlatilag csontsoványra fogytam. Nem tagadom, volt időszak, amikor úgy érzetem: nem élem túl˝  – monda a Hot! magazinnak Cinthya Dictator.

vargaviktorcinthya
Cinthyát nagyon megviselte a szakítás

Szerencsére a mélyponton túljutott, és egy új fiú mellett újra boldognak érzi magát.

˝Jacksont jó pár éve ismerem. A szakítás után egyre gyakrabban keresett, és egy idő után azt vettem észre, hogy szinte mindennap együtt vagyunk, és többet kezdtem érezni iránta. Nem mondanám, hogy ez már kapcsolat, de jó úton halad afelé. Most nem feszengek, mint ahogy Viktor mellett, és végre nem csesztet senki, ha valamit rosszul csinálok. Szerencsére az Éden Éjjel műsorvezetőjeként is számtalan új kihívás vár rám, és az eddigi visszajelzések alapján jó, amit csinálok˝ – tette hozzá a fotós-műsorvezető.

Hozzászólások