Cinthya Dictator és szerelme meztelenül pózol

Merész fotókra válllalkozott

2015/11/03

Cinthya Dictator újabb merész fotósorozattal sokkol, ezúttal azonban úgy tűnik, rátalált a szerelem: élete legfontosabb szakaszát örökítette meg.

A fiatal lány nem először mutatja meg idomait meztelen fotósorozatokon, ám a mostani képeken nem is az a meglepő, hogy ruha nélkül láthatjuk, hanem hogy egy félmeztelen fiatalemberrel pózol a képeken – méghozzá nagyon romantikus pozíciókban. A fiatalember nem ismeretlen már, hiszen korábban együtt voltak Cinthyával.

Cinthyáról az utóbbi időben sok pletyka keringett, hogy vajon kivel is jár: Varga Viktorral való szakítása után úgy tűnt, a mostani képeken szereplő Jackson mellett megtalálta a boldogságát, ám egy ideje megint úgy tűnt, hogy a különc énekessel újra egymásra találtak. Az ezek megőrültek! forgatásán egy csók is elcsattant közöttük a kamerák előtt, és többször látták őket kettesben, kéz a kézben andalogni.

Csakhogy most Cinthya megmutatott egy különleges, művészi fotósorozatot, melynek egy-két képén nagyon közeli, romantikus pózban látható az ausztrál modell, Jackson Rado karjaiban.

Heart Street című új fotosorozatom életem egyik legfobtosabb korszakának a vizualis megfogalmazása… #heartstreet…

Szerző: Cinthya Dictator2015. október 31.

„Heart Street című új fotósorozatom életem egyik legfontosabb korszakának a vizuális megfogalmazása…” – írta a fotókhoz Cinthya.

Vajon Cinthya és Jackson ismét együtt vannak, vagy a fiatal fotós csak nosztalgiából készítette a sorozatot?

Hozzászólások