Cinthya Dictator két férfit szeretett egyszerre

Képtelen elengedni Varga Viktort

2016/01/25

Valódi szerelmi háromszögben élt Cinthya Dictator: míg ausztrál modell kedvesével volt együtt, végig Varga Viktor után vágyakozott.

received_2491012060986581

Hatalmas szerelem és mély kapcsolat volt, ami Cinthya Dictator és Varga Viktor között kialakult néhány évvel ezelőtt, ezért lepett meg mindenkit, amikor kiderült, hogy a két celeb útjai elváltak egymástól.

Akkor úgy tűnt, a szakítás végleges: Varga Viktort több lánnyal is látták, Cinthya pedig egy ausztrál modellel, Jacksonnal került szorosabb kapcsolatba. Ám most kiderült: miközben együtt élt az új barátjával, még mindig Varga Viktort szerette.

Jackson volt az a férfi, aki az elmúlt évben megdobogtatta a szívemet, aki miatt pillangók repkedtek a gyomromban, aki főzött nekem, akivel együtt sportoltunk és akivel együtt éltem. Szerelem volt és nyugalom, elfogadás és megértés. Viktorral ugyanez nem mondható el, csak az, hogy szerelem” – mondta Cinthya a Borsnak. – „Igazán őszinte, és nagyon intenzív kapcsolat volt, de mivel ő sikeres modell, csak úgy működött volna, ha vele tartok a munkáira. Szóba jött ez a lehetőség, de nem tudtam itt hagyni az élete­met, ő pedig fél évvel ezelőtt Tokióba repült” – tette hozzá a fotós lány.

Heart street #heartstreet #jacksonrado #mylove #love #hair #tokyo #soulmate #special #doriengray #shortage #remember #cinthyadictatorphotography #myphotography #cinthyadictator

Közzétette: Cinthya Dictator – 2015. október 31.

Viktor és Cinthya jelenleg is együtt dolgozik, de hogy pontosan mi van köztük, ők maguk sem tudják.

„Nem lehetett könnyű Jackson számára, hogy Viktor mindig itt volt velünk, és mindvégig szerelemmel szerettem, ahogy persze őt is. Ha elméláztam, sokszor Viktor jutott eszembe, és a falamon másfél méteres nagyításban virít… Egyszerűen annyira izgalmas a kettősünk… Amióta ismerem Viktort, ő jelenti számomra az inspirációt. Nem mondanám ezt köztünk normális kapcsolatnak, mondjuk, hogy kísérleti fázisban vagyunk, és ez egy múzsakapcsolat. Abszolút lekötjük egymás figyelmét, mert új és jobb embe­rek lettünk, de nem tudnám megmondani, pontosan hányadán állunk” – vallotta be Cinthya Dictator.

Hozzászólások