Cinthya Dictator őrületesen kigyúrta magát

Nem volt hiába az edzés Éden Milánnal

2015/07/29

Hatalmas változáson ment át Cinthya Dictator: a vézna lány teljesen eltűnt, helyette egy kockás hasú csajszi szelfizik az edzőteremben.

Cinthya Dictator rengeteg kritikát kapott testalkata miatt: amíg a legtöbb hölgy azzal küszködik, hogy leadja a felszaladt kilókat, addig a fotóművész szinte csont sovány alkatával hívta fel magára a figyelmet.

Cinthya mindig is nagyon vékony volt, Varga Viktorral való szakítása után azonban szinte kórosan lefogyott: akkor be is vallotta, hogy olyan rossz lelki állapotban van, hogy egyszerűen képtelen rendesen enni.

Néhány hónapja azonban a fiatal lány megunta a soványságot és úgy döntött: életmódot vált, és belekezdett a kemény munkába. Edzője ráadásul nem más, mint Éden Milán, akit még az Éden Éjjel műsora alatt ismert meg, ahol ő maga műsorvezető volt.

A vàros legszebb edzôterme! Csodas panorama kilàtàssal! #S6SelfieGuide #HelyiÉrték #worldclass #edzès #nike

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által közzétett fénykép,

 

Úgy tűnik, amit Cinthya a fejébe vesz, azt véghez is viszi, hiszen még mindig keményen edz – aminek látható eredményei is vannak, hiszen immár kemény, kockás hasát fényképezte le a legszebb panorámás edzőteremben, ahova jár.

A kemény edzések mögött talán az is állhat, hogy bebizonyítsa: egyedül is remekül boldogul, vagy megmutassa volt barátjának, Varga Viktornak, hogy milyen jó csajt szalasztott el. Mindenesetre ez a bombaforma és a kockás has sokkal jobban áll Cinthyának, mint a szinte már  kórosan sovány, beesett has. Csak így tovább!

Olvass még Cinthyáról!

Hozzászólások