Color Run – a Bolygó legvidámabb 5 kilométere

Színes futás sztárokkal

2014/06/23

A recept egyszerű: rengeteg futó, sok ezer zacskó színezett kukoricakeményítő és rengeteg vidámság. Ez a Color run, ahol a cél a legszínesebb célba érés.

A Color Run rendezvény 2012 januárjában indult világhódító útjára. “A Bolygó legvidámabb 5 km-re” szlogen alatt hozza össze azon embereket, akik az egészséget és a vidámságot is fontos életcéljuknak tartják, éppen ezért a futáson minden bolondos ruha megengedett – sőt – egyenesen kötelező volt. A fehér pólók adták a festővásznat az eseményre és a cél az volt, hogy a futók minél színesebben érjenek be a célba. Itt mindenki egyenlő, mindenki színes, ezt hivatott bemutatni az a futam is, ahol fogyatékkal élők futottak egészséges emberekkel.

A sztárok sem hagyták ki ezt az eseményt, folyamatosan rajthoz álltak az egymást követő versenyeken és jól megdobáltak mindenkit festékbombáikkal. Fittikém biciklivel tette meg a távot, de Gombos Edina és párja, Alberto becsülettel lefutotta az öt kilométert. Nagy Adri is rajthoz állt, Rubint Réka pedig 100 fős csoportjával és színes lufikkal vágott neki a futásnak. A Supermodel of the Year 2014 döntősei is beneveztek a versenybe, ami után talán Budapest is színesebb lett egy kicsit.

Hozzászólások