Conchita Wurst: “Nőnek lenni nagyon fájdalmas”

Hazánkba érkezik a sztár

2015/02/04

Conchita Wurst szörnyű fájdalmakon megy keresztül: az Eurovíziós Dalfesztivál osztrák nyertese bevallotta, számára a női lét borzalmas szenvedésekkel jár.

Hiába tűnt teljesen kiegyensúlyozott a hamarosan hazánkba látogató énekes a tavalyi Dalfesztiválon, most elárulta: a női élet számára szörnyű kínokat okoz. A szakállas nőként megismert előadónak fizikai fájdalmai vannak a különböző kiegészítők miatt, így alig várja, hogy megszabadulhasson tőlük.

A nőként létezés nagyon kemény munka és szó szerint fájdalmakat élek át azért, hogy így élhessek. A magas sarkú cipők, a parókák, a ruhák, állandó fájdalmat okoznak. Alig várom a nap végét, hogy megpihenhessek. Jobb Tom Neuwirth-nek lenni, mint Conchitának, mert ha Tom nem akar valakivel beszélgetni, nem kell neki. De Conchita imád fecsegni és a középpontban lenni. Félig Tom vagyok, félig Conchita, és ezzel meg is vagyok elégedve. Privátban egy nagyon unalmas ember vagyok – vallotta be egy svájci lapnak adott interjújában Conchita Wurst.

conchita2
Conchita és Tom

Az énekes nem mindennapi megjelenésével tavaly, az Eurovíziós Dalfesztiválon okozott hatalmas feltűnést, amikor női ruhákban, csodálatos női hanggal és szakállal lépett a színpadra. A nézőket annyira megdöbbentette a transzvesztita előadó produkciója, hogy azonnal meg is szavazták győztesnek, így idén az ő országa, Ausztria szervezi a dalfesztivált.

Conchita hamarosan hazánkba is ellátogat: magyar közönség előtt először a Story Gálán ad majd koncertet, így sajnos csak a meghívottak élvezhetik a szakállas nő produkcióját.

Hozzászólások