Cooky szerint berki a magyar Michael Jackson

A rádiós azt várja, hogy a kommentelők élőben is bátrak legyenek

2016/10/17

Cooky mai műsorában nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy kiderítse, milyen az igazi berki. A népszerű műsorvezető szerint ugyanis több van a felszín alatt, mint ami elsőre látszik.

Mint azt sokan tudják, a Rádió1 műsorában ismét feltűnt egy francia ajkú figura, aki a legjobb zenék mellett a legjobb beszélgetéseket is szolgáltatja a hallgatóknak. Ráadásul este 7-kor egy olyan ember ül majd le vele beszélgetni, akinél megosztóbb az egész országban nincsen. A ma esti Cooky show vendége ugyanis nem lesz más, mint a berki.

berki_cooky_small

Az esti adással kapcsolatban meg is kerestük a népszerű rádióst, aki elárulta, hogy a legfőbb célja az, hogy meglássa, milyen az igazi Berki Krisztián. Az Ezek megőrültek során ugyanis lehetősége nyílt jobban megismerni a médiamachót, és úgy érzi, a nagymenő imázs alatt más ember lapul, mint amit a kamerák előtt láthatunk. Ráadásul Cooky szerint olyan, mint annak idején Michael Jackson volt a tengerentúlon: nincs ember Magyarországon, aki ne ismerné, és 50-50 arányban meg is osztja a közvéleményt. A nem egészen egy órában Cooky erre is keresi majd a választ, de azt megjegyezte, hogy a műsor alakulása és milyensége nem csak rajta fog múlni, hanem a berkin – és a hallgatókon is.

“Több embertől is megkaptam, hogy miért a berki? Én azt mondom, miért ne? Krisztián egy nagyon érdekes ember. Mikor nem műsort vezet, hanem élő adásban van, sokkal félénkebb, nem olyan nagyszájú. Azt akarom tudni, melyik az igazi arca – mondta a rádiós.”

Cooky azt is kiemelte, hogy mikor kiderült, ki is lesz következő vendége, sokan negatívan álltak mindkettejükhöz. Többen is jelezték neki hozzászólásokban, hogy csalódtak benne, vagy hogy szerintük a berki személye nem hogy emeli, hanem egyenesen csökkenti a műsor színvonalát. 

“Sokan nem szeretik Krisztiánt, sokan szidják. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyenek vajon fel merik-e őt hívni, hogy élő adásban mondják el neki a véleményüket. Vajon lesznek-e olyan bátrak?”

Arra a kérdésre, hogy mit vár az esti műsortól, Cooky csak annyit felelt: őszinteséget. Az szeretné, hogy berki ne kamuzzon, hanem adja az igazi önmagát, elmondja, mi a célja a hírnevével, és hogy mint a sportolók általában, kihozza magából a maximumot az adás során is.

Ha kíváncsiak vagytok az adásra, a Rádió1 weboldalán és a berki Facebook oldalán figyelemmel követhetitek majd az eseményeket!

Hozzászólások