Cristiano Ronaldo ideges, veszélyt érez a Real Madridnál

Féltékeny a főnöki pozíciójára

2015/02/20

A Real Madridnál valami nem stimmel, és ennek elsősorban a csapat háromszoros aranylabdás sztárja, Cristiano Ronaldo az oka. A portugál félti vezetői pozícióját, főleg az ugyancsak egy vagyonért vásárolt Gareth Bale-re féltékeny, és nem is hagyja kibontakozni a félénk walesit.

Frank Lampard, a Chelsea legendája – aki egyébként most épp a bajnoki rivális Manchester City csapatában futballozik – világított rá arra, hogy mi a gond most a Real Madridnál. Mert hogy valami nem stimmel, azt még a legelvakultabb rajongól is észrevették.

Miközben Cristiano Ronaldo titkos sérüléséről suttognak, sokkal valószínűbb, hogy a portugál sztár egója szenvedett súlyos balesetet, és félti főnöki pozícióját a Real Madridnál. Elsősorban Gareth Bale-től, akiért 2013 nyarán nem sokkal kevesebb pénzt adott a klub, mint négy évvel korábban érte (közel százmillió eurót).

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale

A 25 éves walesi szélső viszont csendes, jól nevelt fiú, nem keresi a balhét, és Lampard szerint pont ez a fajta viselkedése, na meg Ronaldo folyamatos nyomásgyakorlása, veszekedései miatt nem is nyújtja azt a teljesítményt, amire képes. Idén 33 meccsen 14 gólt szerzett, szerinte Bale ennél többre képes.

Lampard szerint ez jól játszik a játékán is, mert számtalanszor kerül olyan helyzetbe, hogy gyorsasága és robbanékonysága révén könnyen tisztára tudja magát játszani, de fél, hogy egy az egyben elront valamit, és ehhez mit szólnak majd a többiek, meg a szurkolók, és persze a nagyhangú Ronaldo.

Ezért inkább még gólhelyzetben is a passzot választja. A helyzetet a harmincéves CR tudná megoldani, ha nyilvánosan is védelmébe venné Bale-t. Ez azonban eddig nem történt meg, és az egója, valamint a féltékenysége miatt egy ideig valószínűleg nem is fog.

A 2014/2015-ös bajnok szezonban már négy zakót begyűjtő Real Madrid 23 forduló után azért vezeti a spanyol tabellát, de csak egyetlen ponttal előzi meg az örök rivális Barcelonát. A Bajnokok Ligájában pedig címvédő, és a keddi nyolcaddöntőben 2-0-ra győzött a Schalke otthonában.

Hozzászólások