Csajos! Így lesz a kamera stílusos kiegészítő

Selfie-biztos megoldás

2015/09/03

A selfie-bot most nagyon menő, bár kívülről roppant vicces, ahogy az emberek egy pálcát lóbálva maguk előtt igyekeznek spontán hangulatot varázsolni a fotóra. Az önképezés valószínűleg már sosem megy ki a divatból, de ha már így alakult, akkor ötvözd egy kis retróval. A kamera még mindig menő!

Furcsa dolog az alig pár éve még nagyon is közkedvelt digitális kamerákra azt mondani, hogy retró. De az okostelefonok idejét éljük, és némiképp ma már a múlt egy aprócska eszközét jelképezi az egykor oly’ népszerű kütyü. Viszont, mint ahogy a divatban is folyamatosan visszaköszönnek régi elemek, stílusos kiegészítők és tipikus minták, úgy a körülöttük lévő digitális világ eszközei is jelképezhetnek stílust és modernitást. Csak megfelelő köntösbe kell öltöztetni.

Ezért gondoltuk, hogy adunk egy tippet arra, hogyan passzolhat a kamera a szettedhez, és bátran viheted magaddal a last minute utazásra is, egyáltalán nem fognak kinézni vele. Egy trükkös megoldással csavaros kivitelben lehetsz egyedi, és pont olyan, mintha csak a városnéző ruhád egy menő kiegészítője lenne. Figyelj csak!

Szükséges eszközök:

  • arany forgatható kulcs kampó
  • zsinór vagy kötél
  • szövetragasztó
  • bőr szál
  • tű és cérna
  • csipesz
  • kis aranykarika

A választott kötelet vágd három egyforma hosszúságúra és stabilan rögzítsd az asztalhoz egy cellux segítségével. Kezd el befonni, mintha csak egy baba hajával játszanál.

kamera8

Ha a végére értél, szövetragasztóval illeszd össze és hagyd megszáradni, hogy ne csússzon szét a zsinór. Dugd át az arany kulcskapcson és várj néhány percet.

kamera9

Varrd össze, így nem fog a kapcson elcsúszni a zsinór.

kamera10

Hogy ne látszódjon az illesztés és ragasztás, stílusosan néhány laza mozdulattal tekerd át a végeket bőrszállal, majd ennek a végét is rögzítsd.

kamera11

Kész is van a szuper menő, egyedi kamera szíjad!

kamera6

forrás: almostmakeperfect.com
 
Hozzászólások