Csak a tested kell!

Egyéjszakás kalandorok

2015/04/20

Kis túlzással nevezhetünk csak egy kósza együttlétről szóló estét egyéjszakás kapcsolatnak, de a köznyelvben mégis így terjedt el a kalandozások hivatalos neve. Ezek a rapid randik általában véletlenszerűen, egy buli hevében, vagy kifejezetten a szexuális kielégülés céljából zajlanak. A tested arra készül, hogy a szex mámoros örömében kiteljesedjen, nem vár romantikát, vagy udvarlást. Ritka az olyan eset, amikor kapcsolat is szövődik a két fél között. De hogyan élik meg maguk a résztvevők?

A lány ott feküdt az ágyamban. Az én otthonomban, az én párnáim és paplanom között. Szenvedélyes egy éjszaka volt, ez a nő azonnal levett a lábamról. Pár barátommal lementünk a helyi pubba, kicsit ki akartuk ereszteni a gőzt. Az egyik haverom éppen aznap szakított a nőjével, érthető módon ő volt a kezdeményező fél, de mi srácok szeretünk ilyenkor összetartani. Ez a csordaszellem! Budapest egyik felkapott helyén kötöttünk ki, miután az említett barátnál legurítottunk pár pohár whisky-t. Ilyen helyzetekben mindig valami ütősebbre van szükség, mint néhány pohár sör. Talán lazábbak és felszabadultabbak voltunk a kelleténél, de ilyenkor az ismerkedés is könnyebben megy, én pedig nem sokkal érkezésünk után észrevettem egy gyönyörű nőt az egyik asztalnál. Csinos volt, nem túl kihívó fekete ruhája mélyen dekoltált, a szemnek éppen annyit mutat, amitől a férfi kíváncsivá válik a többire. Elég sokáig nem akart mozdulni az asztaltól, így csak távolról szemléltem, hogy mikor lesz lehetőségem megszólítani. Rengeteg minden fut át ilyenkor a férfi agyán, a legjobb dumákat vettem sorra fejben, hogy mivel lehetne a leginkább lehengerelni, ha meg tudom szólítani. Sokféle típusú nővel találkoztam már az éjszakában, van, akinél egyből tudod, hogy könnyen kapható, megerőltetés nélkül cipeled a lakásodra, de vannak, akiket óvatosan kell becserkészni. Hát, ő pont az utóbbi volt. Kifinomult, elegáns, valahogy nem is illett abba a közegbe, ahol voltunk. A többiek mind olyan harsányak és feltűnőek voltak, ő meg inkább diszkrét és visszafogott. És a mosolya! Elvarázsolt. Hála az éjszakai életben szerzett barátságaimnak, egyik régi ismerősöm csatlakozott hozzájuk, így elérkezettnek láttam az időt, hogy csatába induljak.

egyéjszakás

Megteremteni a romantikus hangulatot ilyen rövid idő alatt vajmi kevés időm volt, pedig szerettem volna, ha ez a nő nem azt érzi, hogy egy gyors numeráról van szó. A lényéből sugárzott valami ellenállhatatlan báj, és bár mindketten tudtuk, hogy erről az egyetlen éjszakáról szól a kapcsolatunk, mégis meg akartam adni a módját. Töltöttem egy pohár vörösbort neki, halk zenét tettem be, hogy oldjam a zavarba ejtő feszültséget. Amikor először húztam magamhoz és megcsókoltam, éreztem, ahogy hevesebben ver a szíve. Finom illata és bőrének puhasága csak úgy hívogatott, az egész testét egyetlen mozdulattal, gyengéden térképeztem fel. Ahogy hozzáértem, bőre libabőrös lett az érintésemtől, mikor kezem a bugyi vonala alá csúszott, az egész teste megfeszült. Imádtam, ahogy a hajamba markolt és magához húzott, minden mozdulatával szinte könyörgött, hogy tegyem magamévá! Először csak finoman hatoltam belé, aztán egyre gyorsabban, egyre ütemesebben mozgattam a csípőmet, ő pedig vadul ringatta az övét az én mozgásommal egyszerre. A másodperc tört része alatt találtunk egymásra, ő pedig olyan gyönyörű volt! Csodálatos kielégülése után én se tudtam magamat sokáig türtőztetni, végül hatalmas erővel robbant ki belőlem az élvezet! Pihegtünk még kicsit egymás vállán, csak nagyon keveset beszéltünk. Titokzatos volt és szótlan, inkább kérdezett, mint beszélt magáról. Nem sokkal később hívott egy taxit, azt mondta, el szeretné kerülni a reggeli furcsa helyzetet. Egyetlen gyengéd csókkal váltunk el, és úgy sétált ki az életemből, ahogyan érkezett: kifinomult eleganciával.

///

Általában elég egyértelmű vagyok, ha éjszakai kalandot keresek. Nem szoktam túl komoly lelkiismereti kérdést csinálni abból, hogy aznap este kit csípek fel, és hol kötünk ki. Ha minden egyes ilyen alkalommal azon rágódnék, mit szól hozzá az anyukám, vagy a többiek, akkor még ma is szűz lennék. Most szabad vagyok, élvezem az életet, nem vágyom se társra, se kötöttségekre. A férfi testre viszont annál inkább! Szükségem van a szexre, tulajdonképpen imádom a testi örömöket, és az elmúlt években meg is tanultam élvezni. Tudom, hogy mi a jó nekem, és el is várom egy férfitől, hogy megfelelő módon elégítsen ki. Nem vagyok zavarban, ha arról van szó, mi a jó nekem, vagy szólnom kell, mit csináljon másképp. Hiszen még akkor is, ha csak egyéjszakás kapcsolatról van szó, mégiscsak rólam szól a dolog. Nem úgy gondolom, hogy kizárólag rólam, de ha már így döntöttem, akkor az a célom, hogy megkapjam azt, amit keresek: a szexnek azt a csúcspontját, amiben mámorosan kiteljesedhetek. Van egy fiú a társaságban, akit már régen kiszúrtam magamnak. Egy ideig csak évődtünk egymással, most viszont úgy éreztem, elérkezett az ideje, hogy a tettek mezejére lépjek. Régóta hallottam a többiektől, hogy nincs komoly kapcsolata, viszont nem egy nőcsábász. Úgy gondoltam jobb, ha kezembe veszem az irányítást. Nem is sejtett belőle semmit mindaddig, míg kettecskén nem maradtunk az asztalnál, én pedig elkezdtem flörtölni vele.

egyéjszakás (4)

Először csak a térdére tettem a kezemet, majd látva meglepettségét rákérdeztem nála, zavarná-e, ha lenne köztünk valami? Éreztem rajta, hogy benne lenne, de még nem tudta mire vélni a dolgot. Elmagyaráztam neki, hogy én hogyan gondolkodom a helyzetről, mire rögtön oldottabbá vált. Azok után, hogy biztosítottam róla, nem szólna másról az együttlétünk, csak egy kellemes estéről – bár először meglepődött – már nem ellenkezett túlzottan. Nálam kötöttünk ki, közelebb lakom a helyhez, így volt egyszerűbb. Általában szeretek én menni a sráchoz, mert olyankor akkor jövök el, mikor én jónak látom, de vele most kivételt tettem, mert ismertük egymást. Heves és vad volt a szex, nem is gondoltam róla, hogy ennyire lehengerlő tud lenni az ágyban. Irányított, pedig szeretem, ha nálam a gyeplő. Vagy másfél órán át kényeztettük egymást, mikor mindketten elélveztünk. Húsz perccel később már a második menetben voltunk, de most én voltam felül. Szétszedtem a pasit, imádom, ha megvesznek alattam a gyönyörtől!

Nem kértem, hogy maradjon, nincs is rá szükség. Furcsa üresség az, amit ilyenkor érzek. Hagytam, hogy letusoljon, aztán összeszedje a holmiját. Másnap összefutottunk a bárban a többiekkel, mi pedig ugyanolyan könnyedén tudtunk beszélgetni, mint annak előtte.

Hozzászólások