Csak életmentő orvosi beavatkozás segített Whitney Houston lányán

Eszméletlen volt, újra kellett éleszteni

2015/02/01

Az egykori zseniális énekes, Whitney Houston lányát, Bobbi Kristina Brownt szombat délelőtt eszméletlenül találták észak-atlantai otthonában, a kádban fekve, de az orvosok szerencsére nem érkeztek későn, és sikerült megmenteni az életét. A körülményeket még vizsgálják.

Az élete is veszélyben volt Whitney Houston lányának, miután férje, Nick Gordon, és annak egy barátja eszméletlenül talált rá atlantai házuk fürdőszobájában. A lányon csak életmentő orvosi beavatkozás segített, különben meghalt volna, majd azonnal kórházba szállították. A körülményeket még vizsgálják a rendőrök.

Premiere Of Bravo's "Being Bobby Brown"

A 21 éves Bobbi Kristina Brown az egykori elképesztő hangú énekes és előadóművész, Whitney Houston, és kevésbé tehetséges, ám annál züllöttebb életmódú férje, a rapsztár Bobby Brown gyermeke. A szülők 1992-től 2007-ig tartó házassága nagyon ellentmondásos volt, aminek a vége az lett, hogy férjének köszönhetően Houston is keményen rászokott a drogokra.

2012 február 11-én ez okozta a 48 éves énekesnő halálát is, aminek az orvosi szakvélemény szerint fulladás volt az oka, de egy tucat gyógyszert találtak mellette, amire a szívbetegség és a kokainhasználat csak rátett egy lapáttal. Lánya jelenleg már magától lélegzik, és az intenzív osztályon tartják.

Hozzászólások