Csak ezt ne! Ettől irtóznak a pasik az ágyban

Felfedjük a tiltólistát!

2015/02/23
Bár használati útmutatót nem tudunk adni minden egyes férfihoz, viszont van néhány olyan alapszabály, amit ha betartunk, nagy baj nem lehet. Tudd meg, mitől irtóznak a férfiak az ágyban.

1. Ha túl csendesek  vagyunk Nincs annál lehangolóbb, mint amikor az egyetlen zaj szeretkezés közben az ágy nyikorgása. A férfiak szeretik, ha visszajelzést kapnak, ezért – bár ordítani nem kell – igenis jó, ha hangot adunk az élvezeteknek.
513020491

2. Ha színlelünk
A férfiak ki nem állhatják, ha egy nő megjátssza az orgazmust az ágyban, ráadásul a nőnek sem használ, hiszen a pasik azt hiszik, mindent jól csinálnak és nem fognak változtatni. Nincs azzal semmi gond, ha nem megyünk el. Adjuk tudtára, hogy mit csináljon máshogy a következő alkalommal.

3. Ha nem kényeztetjük a golyóit
Rendben, hogy a pénisz a legközpontibb férfi szerv, de attól még ne hanyagoljuk el a heréket sem.

4. Nem tudjuk, neki mi a jó
Biztosra vesszük, hogy ha mi szeretjük a fenékpaskolást, akkor a pasi is fogja? Nagy tévedés! Mindenkinek más a prioritása, kérdezzük meg, mit szeret, és ne magunkból induljunk ki.

514882177

5. Önbizalomhiány
A férfiakat idegbajba tudja kergetni a nő, aki szex közben is csak arra gondol, vajon látszanak-e a hurkái, vagy hogyan mutat a nemi szerve.

6. Durva kézimunka
Egyetlen férfi sem szereti, ha szétszedik a péniszét kézimunka közben.

7. Semmi közreműködés
Eszünkbe se jusson úgy feküdni szex közben, mint egy darab fa. Ha a férfi nem kap visszajelzést, hamar elveszti az érdeklődését. Kell-e erről bármit mondani? Ne fogazz, mert fáj és annak sajnos egyetlen férfi sem fog örülni.

Hozzászólások