Csak taktikai okokból tette szét a lábát Éden Adri?

Kamu lehet a hotel nagy szerelme

2015/04/14

Ádám, az Éden Hotel legutóbbi kiesője fogalmazta meg először nyíltan azt, amiről csak találgatnak a sorozat rajongói. Adri és Patrik már a játék elejétől stabilt párt alkot, de a kapcsolat igazi erejéről csak találgatni lehet, arról meg pláne, hogy ez később is folytatódni fog-e. Ádám lerántotta róluk a leplet.

Az Éden Hotelben taktikázni a párok segítségével lehet, közülük az egyik legerősebb Adri és Patrik kettőse, akik már a játék eleje óta együtt vannak. A lány már szerelemről is beszélt, és bár a fiús is kitart mellette, valójában nem tudni, pontosan mit érez, és akar-e valamit a jövőben. A rajongók közben azt találgatják, vajon mi lesz kint velük?

A játék legutóbbi kiesője, Ádám viszont kíméletlen kritikát fogalmazott meg velük szemben. Szerinte Patrik semmit nem érez Adri iránt, csak taktikai okokból marad mellette, hogy legyen valaki, aki biztosan bent tartja, és úgy gondolja, hogy bár Adri szíve lehet, hogy tényleg megmozdult, de ő is csak a saját érdekből “tette szét a lábát”.

Hozzátette, hogy Adri azért biztosan nem fog búslakodni, ha Patrik majd dobja, elvégre több mint ötvenszer átélhette ezt… Azért Ádám élete sem fenékig tejfel mostanában, miután dobta egykori párja, Melanie, akivel pedig végigszexelte az Éden Hotelt. Úgy tűnik, a játék nem erősítette meg a kapcsolatukat.

Forrás: TV2 

Hozzászólások