Csak úgy szabad emlékezni Bajor Imrére, ahogy élt: vidáman

A Heti Hetes tagjai méltóképpen búcsúznak a humoristától

2014/08/12

Hernádi Judit megszegi fogadalmát, és visszatér a Heti Hetes szezonnyitó adásába, amit Bajor Imre emlékének szentelnek. A színésznőn kívül Ábel Anita, Farkasházy Tivadar és Gálvölgyi János is részt vesz majd a műsorban.

Hiába telt el lassan egy hét, a barátok és a kollégák sem tudták még felfogni, hogy a humorista végleg elment. A Heti Hetes tagjai szeretnének úgy emlékezni Bajor Imrére, ahogyan méltó hozzá – vidáman, ugyanis a színész biztos, hogy ezt várná el a humor nagyágyúitól.

hernadijudit
Hernádi Judit megszegi az ígéretét, visszatér a Heti Hetes műsorába

„Imre halála feldolgozhatatlan veszteség számunkra. A széke természetesen üres marad, az első őszi adásban pedig olyan vendégekkel emlékezünk rá, akik a Heti Hetesen kívül is szoros szakmai és emberi kapcsolatot ápoltak vele.” – árulta el Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Borsnak.

„Többek között visszatér hozzánk Hernádi Judit színésznő, aki távozásakor ugyan azt mondta, többé nem jön, erre az alkalomra megszegi a fogadalmát, ami pedig rá nem jellemző. Itt lesz Gálvölgyi János, Ábel Anita, Farkasházy Tivadar és még sokan mások is, akiknek a nevét addig nem szeretném nyilvánosságra hozni, amíg nem egyeztünk meg velük.”

Habár a résztvevőkről többet nem tudhatunk, azt azonban elárulta a főszerkesztő, hogy mivel készülnek a műsorban.

„Kiírtam lemezre tizenöt évnyi anyagot a műsorunkból, Imre legjobb pillanatait. Ezeket fogjuk bejátszani, és ezeken röhögünk majd együtt Imrével, a nézőkkel. Igen, röhögünk, mert véleményem szerint Imre is ezt látná szívesen. Vidám, életigenlő ember volt, aki elvárja tőlünk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük. Jókedvvel.”

hetihetes
Bajor Imre széke üresen marad…

Hozzászólások