Családját is veszélyezteti Bálint Antónia

Elvehetik a kislányát az őrült háború miatt

2015/08/19

Kezdetben nevetséges háborúskodásnak tűnt Bálint Antónia és Sarka Kata civakodása, mostanra azonban bírósági per lett belőle – sőt, akár Toncsi kislánya is veszélybe kerülhet.

A két nő közötti ellentét már évekkel ezelőttre visszanyúlik, amikor is Bálint Antónia még Hajdú Péter barátnője volt. A tévés akkor ismerkedett meg Sarka Katával, aki ugyan tudta, hogy Hajdú és a szépségkirálynő járnak, ám belement a viszonyba, amiből később boldog párkapcsolat, házasság és két gyerek lett.

A pár azóta is boldog, ám úgy tűnik, az egykori szépségkirálynő nem tudta feldolgozni, hogy egy másik nőért dobták. Sarka Kata és Bálint Antónia hónapok óta komoly hadjáratot folytat egymás ellen, ami kezd egyre inkább eldurvulni, a tetőpont akkor érkezett el, amikor Toncsi állítólag telefonon zaklatta a Hajú családot. Az ex-szépségkirálynő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, bíróságra viszi az ügyet.

„Állok elébe. Akkor legalább még többen hallják a teljes, 60 perces beszélgetést. Már az is eszembe jutott, mi lesz, ha a perben bebizonyosodik, hogy mégiscsak Antónia hangja hallható a felvételen. Lehet, hogy visszaperel minket illegális felvételkészítésért?” – tette fel a kérdést Sarka Kata a Storynak.

Köszönöm Nektek, hogy kezd visszajönni az életkedvem!Magam miatt, és miattatok is be fogom bizonyítani, hogy nem telefonáltam.Csodás estét!!

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. augusztus 13.

A kétgyermekes anyuka teljesen biztos abban, hogy a felvételen Toncsi szerepel, sőt, a szépségkirálynő ismerősei is megerősítették.

Semmi kétségem nincs afelől, hogy ő hívott minket. Akik ismerik őt, egyértelműen azt mondják, ez az ő hangja! Úgy formálja a hangokat, olyan a hanghordozása, meg egyébként is! Az eset után több SMS-t is kaptam. Az egyikben egy lány azt írja, hogy az ő kedvesének is írogatott Antónia éjjeli SMS-eket, amikben felkínálta magát. Majd a bíróság igazságot szolgáltat” – mondta Hajdú felesége a Hotnak.

Bálint Antónia azonban komolyan megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy valóban ő hívta ittasan/drogosan a Hajdú családot, hiszen akár a kislányát is elvehetik tőle. Korábban volt férje már megpróbálta bebizonyítani, hogy nem elég jó anya.

A Hajdú-Sarka celebpáros hócipője kezd tele lenni Bálint Antónia furábbnál furább dühkitöréseivel. Érthető, hiszen az egykori szépségkirálynő a mai napig nem tette túl magát azon, hogy Hajdú dobta őt Sarka Katáért. Most egy részeges telefonhívást kellett végig asszisztálniuk vendégeik jelenlétében. Kattints a folytatásért!

bálint antónia

 

Hozzászólások