Csaltak a Rising Star döntőjében?

A nézők szerint Peter Sramek az ezüstérmes

2015/02/18

A Rising Star rajongói és lelkes kommentelői azt állítják: Peter Srameknek kellene a dobogó második helyén állnia, és nem Czibi Norbinak.

Mindezt arra alapozzák, hogy a Rising Star döntőjében a szavazás lezárása utáni pillanatban érte el Czibi Norbi a továbbjutáshoz szükséges százalékot.

Csalás volt, Norbi már a szavazás lejárta után egy-két másodperccel kapta meg az utolsó egy életmentő százalékot. Emellett Norbi sajnos még hamis is volt! Kár érte, Peter, neked kellett volna nyerned!” – háborogtak az internetezők.

Peter a nézőktől 53 százalékot kapott, Czibi meg a TV2-től plusz egyet”– jelentette ki az egyik kommentelő.

Rising
Ezzel igazolják állításukat a rajongók (fotó: Bors)

Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. A szavazatszámlálás zárt rendszer, amelyet közjegyző hitelesít. Most is így történt” – jelentette ki Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Peter Sramek nem foglalkozik a százalékokkal.

Nagyon izgalmas volt a döntő, ahogy sokan, úgy én sem értettem az elején, mi történt, de az utolsó pillanatban Norbi megelőzött egyetlen százalékkal. Nincs értelme háborogni, persze szívesen énekeltem volna még, de a harmadik hely is nagyon jó. Rengetegen állítanak meg az utcán a döntő óta is, gratulálnak, közös képet készítenek, úgyhogy boldog vagyok nagyon” – mondta a Borsnak Peter, a bronzérmes énekes.

Hozzászólások