Csányi Sándor másodszor is apa lett

Titkolták a kislány születését

2014/07/29

A népszerű színművész boldogabb nem is lehetne, ugyanis megszületett második gyermeke. Csányi Sándor immár kétszeres apuka, 11 éves fia mellett most kislánynak örülhet.

A Thália Színház művészeti vezetőjeként is tevékenykedő színész igen mozgalmas évadot zárt, júniusban még Molnár Ferenc Liliomjában a címszerepre készült. Utána viszont egész nyárra nem vállalt munkát.

Június végéig játszom, de a júliust és az augusztust szabaddá tettem. Bár volt egy filmes megkeresésem, de nemet mondtam rá, mert arra vágytam, hogy a nyáron inkább pihenjek, mint pénzt keressek” – mondta akkor Csányi Sándor.

A magánéletét óvó színész nyilván azért tette szabaddá ezt az időszakot, hogy családjára koncentrálhasson. A gyermek születését is megpróbálták titokban tartani, de a Blikk információi szerint Csányi boldogsága határtalan, ezért környezetében gyorsan kiderült, hogy megérkezett a kislánya, aki a Luca nevet kapta.

A sármos színész két éve kötött házasságot Tenki Réka színésznővel, és az idei év elején derült ki, hogy gyermeket várnak. Tenki Réka vissza is adta színházi teendőit; egyrészt mert gömbölyödő pocakja nem minden szerepnek tesz jót, másrészt pedig maximálisan szerette volna kiélvezni a várandósság időszakát. Őszre azonban már kialakul a család új napirendje, és a színésznő vissza is térhet, ha úgy érzi.

Csányi Sándornak nem az újszülött Luca az egyetlen gyermeke, előző, Pokorny Liával kötött házasságából van egy 11 éves kisfia, Misi. Szerencsére a két színésznek sosem okozott problémát a gyermekelhelyezés; bár Misi az édesanyjával él, az apukájával is bármikor találkozhat.

Hozzászólások