Csapjunk a lóerők közé!

Hétvégén jubileumi Autó, Motor és Tuning Show

2015/03/16

Bika autók, a zsír hifik, szexis csajok…? Akkor irány az Autó, Motor és Tuning Show 2015, ahol mindezek legjavával együtt ünnepelhetjük a rendezvény 10 éves jubileumát! 

Minderről íme a szervezők szavai: 

amtsMinden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!


A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2015. március 20-22. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.


Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az önmagában is teljes értékű rendezvényeket tömörítő jubileumi giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

A Hungexpo hét csarnokában valamint szabad területein, összesen 92.000 m2 kiállítási területentöbb, mint 2.000 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra!

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Hozzászólások