Csatlakozz te is a Greenpeace és a Dorko mozgalmához!

Tégy jót te is!

2017/10/24

A Dorko propaganda célja, hogy a fiatalok figyelmét is felhívja hazánkat és fővárosunkat is érintő problémákra. Most te is segíthetsz! 

Az európai fővárosok közül sajnálatos módon Budapest belvárosa az egyik olyan városközpont, ahol a legkevesebb zöldterület és közpark található. Ez nem csak hazánk fővárosára igaz; Magyarország-szerte több település is küzd azzal a problémával, hogy a fás területeket egyre inkább betontömbök váltják fel. A Dorko -ahogy eddig több alkalommal- ismét jó ügy mellé állt, és téged is belevonnak! Ahhoz, hogy te is segíthess és ráadásul szuper kedvezményeket kapj a magyar márka termékeinek megvásárlásához nem kell mást tenned egyelőre, minthogy tovább olvasol.

A politikailag és anyagilag teljesen független Greenpeace, a világ egyik legnagyobb környezetvédő szervezeteként itthon most egy olyan kampányt indított, mely egyik fő céljává tűzte ki, hogy visszaszorítják a zöldterületek pusztulását, a fák kivágását, igyekeznek élhetőbbé tenni városainkat, emellett 3500 növényt is elültetnek. Azonban ezt csak közös erővel tudjuk elérni! A “Jövő Zöld városa” kampány pont erre ad lehetőséget: jelképesen mindenki örökbefogadhat különböző növényeket, melyeket a Greenpeace Magyarország aztán elültet. A jelképes örökbefogadási – támogatatási csomagok már 250 forinttól elérthetőek a www.jovovarosa.hu oldalon.

A Dorko is nagyon fontosnak tartja környezetünk védelmét, és sokáig szeretnénk még élvezni parkjaink nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, arról nem is beszélve, hogy az egészségünk érdekében is fontos, hogy megőrizzük a zöldterületeket! Új, őszi Remember Your Roots kollekciónkkal ezért a Greenpeace Magyarország “Jövő Zöld Városa” kampányára szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy minél többen legyünk, akik tesznek a városaink zöldítéséért.

Minden személy, aki üzleteinkben bemutatja a jelképes növény-örökbefogadás során a Greenpeace Magyarorszàg Egyesületétől kapott örökbefogadási oklevelét, automatikusan 10 % kedvezményre jogosult Remember Your Roots kollekciónk termékeinek àrából. Továbbá az örökbefogadók között kisorsolunk egy Remember Your Roots ajándékcsomagot 50.000 Ft értékben.

Zöldítsük be együtt városainkat!

A nemes cél érdekében jótékonysági fotózást szervezett a magyar márka, ahol olyan hazai közismert művészek, előadók, színészek, együttesek, műsorvezetők álltak lencsevégre, mint a Halott Pénz, Árpa Attila, Oláh Gergő, Csobot Adél, Bocskor Bíborka, Deniz, Metzker Viktória, Kirchknopf Gergő, Angyal András, Szabó Dóra, Molnár Tamás és a Jetlag, Petrányi Lajos, a BSW.

képek forrása: Dorko Facebook oldal

Hozzászólások