Csatornát váltott a berki

Meg akarja érinteni az embereket

2015/08/31

Akik azt várták, hogy az új szezonban ismét láthatják Krisztiánt a televízióban, azoknak egyelőre várniuk kell. Azonban a berki nem marad kihívás nélkül.

A megosztó személyiség belevetette magát a rádiózásba; a nyíregyházi Retro Rádió műsorvezetője lett. Ebben a műfajban meg fogja mutatni érző szívű, kedves oldalát is.

Általam Berlusconinak nevezett barátom kért fel, hogy péntekenként legyek műsorvezető társa. Rádióműsort még csak néhányszor vezettem, így számomra nem új feladat, de új kihívás, mert azt szeretném elérni, hogy a rádió kilépjen általam a stúdióból, és kézzelfoghatóan megérintse az embereket. Célom, hogy minél hamarabb beilleszkedhessek ebbe az intuitív városba, és azt akarom hallani minden pénteken, hogy ez a péntek nem egy átlagos péntek a nyíregyházi polgárok számára. Éppen ezért az iskolakezdés hetében most pénteken egy kisfiút vagy kislányt én szeretnék elvinni az iskolába, hogy csak annyit mondhasson: ez egy átlagos pénteknek indult, azután meg jött a berki” – fejti ki Krisztián.

berki autó

Krisztián és Pamela életében is új élethelyzetet jelent az őszi szezon indulása, ugyanis kislányuk, Berki Natasa Zselyke bölcsis lett.

Hamarosan exkluzív információkkal és fotókkal jelentkezünk arról, hogy hogyan vette az első akadályokat!

Olvass még a berkiről!


Hozzászólások