Cseke Katinka: Amikor láttam félig levágva az ujjam

Az érzés, amikor a vérem keveredett a hús vérével

2017/11/10

Cseke Katinka írásait innentől minden héten olvashatjátok az RCNews-on. Fogadjátok szeretettel az első írását, mely az adrenalin különleges erejéről szól. 

Cseke Katinka és Pallavicini Zita társként szerepelnek az Ázsia Expresszben- A tegnapi részben kis híján tragédia történt, ugyanis Katinka egy bárddal sújtott le ujjára. A színésznő cikkeiben rengeteg érzelem, érdekesség és elgondolkodtató mondanivaló fog szerepelni, így garantáltan élmény lesz olvasni írásait. Fogadjátok szeretettel az elsőt.

Sokat hallottam arról, hogy az adrenalin mire képes. Csodálatos történetek vannak akár a történelemben, akár az újságokban, amik arról szólnak, hogy van ez a vegyület: az adrenalin. Az adrenalin olyan adottságokat és képességeket szabadít fel amivel tulajdonképpen -ha az idegrendszered alapállapotban van- nem rendelkezel. Remek példa erre mikor a Therompülai-szorosban a csata. A 300 spártai szembeszállt a több tízezres perzsa sereggel és megállították őket. Ez az egyik legszebb mintája az adrenalinnak.

Más formában, de ez történt velem és Pallavicini Zitával is. Ez az a pont volt, mikor belevágtam az ujjamba, ami felszabadított bennem egy akkora adrenalin löketet, amivel személy szerint én végig vittem a műsort. A másik oldalról pedig Zita folyamatosan szabadította fel az adnrenalint a hajszák alatt. Erről a következő cikkben sokkal többet fogok elárulni nektek.  

20171025azsia-expressz-cseke-katinka1

Ez az egész, amit mi együtt csináltunk, nagyon furcsa volt a többieknek. Ennek az volt az oka, hogy mi alapvetően az adrenalinból dolgoztunk. Zita kicsi nő, rajtam volt 20 kg plusz, elvágtam az ujjam, Zitának pedig sérült volt a keze. Ennek ellenére a többiek egyre jobban rácsodálkoztak ahogy haladtunk a játék során, hogy mire vagyunk képesek. Ezt az egészet én ennek tudom be. Nagyon furcsa visszanéznem ezeket az adásokat, mert sokkal könnyedebbnek tűnik, mint ahogy ott átéltem. Még az elején járunk, de itt is már 42 fok volt, 100%-os páratartalom, Sokan kérdezik miért nem látszik, hogy meleg van. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy majd fog.

 A kapcsolatunk szép lassan barátsággá alakult, annak ellenére, hogy sok volt köztünk a vita és bár ugyanazt gondoljuk a dolgokról (ez elég furcsa) de máshogy kommunikálunk a világgal. A grófnő és a parasztlány. Megszerettük egymást és barátok lettünk.

Hozzászólások