Csekély 400 millión vitázik Pécsi Ildikó családja

A bíróságon tisztázzák az ügyet?

2015/09/21

Több százmillióra rúg az a vagyon, amit Pártos Csilla volt férjén, Pécsi Ildikó fián követel.

Tovább gyűrűzik a Pécsi Ildikó menye és fia között zajló vagyonmegosztási per. Pártos Csilla és volt férje, Sz. Csaba igencsak elbeszélnek egymás mellett: konkréten 400 millió forinttal számolta el valamelyikük az ingatlanok értékét.

A Blikk információi szerint Pártos Csilla ügyvédje a napokban nyújtott be keresetet, miszerint az egykori revütáncosnő exférje a házasságuk alatt több százmillió forint értékben adott el ingatlant, amelyet nem lehet elidegeníteni, vagyis annak fele jogszerűen illeti az akkori feleséget. Ennek értelmében Pécsi Ildikó fiának 200 millió forintot kell fizetnie volt felesége részére.

Korábban Sz. Csaba csatolta az ingatlaneladásokról szóló papírokat, amelyeken az áll, hogy az ingatlanokat 50 millió forintért értékesítette. A csavar az ügyben, hogy Pártos Csilla felbecsültette az ingatlanok értékét, melyek ezek alapján legalább 400 millió forintot érnek.

pártos csilla
Több százmillió illeti Pártos Csillát?

„Keresetemben perbe hív­tam az ingatlanok új tulajdonosait, ahogy azt a vállalkozót is meg szeretném idéztetni tanúnak, aki a II. kerületi utcai ház felújítását és átalakítását végezte. Ez utóbbit azért, mert abban az ingatlanban, ahonnan bírósági úton szeretné a felperes Sz. Csaba édesanyja Pártos Csillát és gyermekét kilakoltatni, a volt feleség komoly beruházásokat eszközölt házasságuk alatt” – mondta az ügyvéd.

Ezek alapján az ügynek még közel sincs vége, pedig korábban Pártos Csilla már hajlott a megegyezésre – ő nem tartott igényt az ingatlanokra, csupán tartásdíjat követelt volt férjétől, aki állítólag csak zsebpénzt ad közös fiuknak. 

Hozzászólások