Cserbenhagyásos autóbalesetet szenvedtek a Pápa focistái

A játékosokat megviselte a karambol

2015/02/27

Egy személygépkocsi szabálytalanul próbált előzni egy kisbuszt, a szemben haladó két autópedig kénytelen volt elkapni a kormányt, és egymásnak mentek, majd az árokba borultak. Két embert kórházba szállítottak, a hibás sofőr elhajtott.

A karambol a 83-as főúton történt Bakonyjákó és Tapolcafő között, a 18-as kilométerkőnél egy katonákat szállító kisbuszt akart megelőzni egy mögötte haladó személygépkocsi. Közben neki is ütközött, a szemben érkező két másik autó pedig kénytelen volt az árokba hajtani, és szintén összeütköztek.

papabaleset2
Fotó: infopapa.hu

Az infopapa.hu értesülései szerint a balesetet okozó sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, vagyis cserbenhagyást követett el. Az egyik sérült kocsiban a Lombard Pápa NB I-es csapatának három idegenlégiósa ült.

papabaleset
Fotó: infopapa.hu

Mouhamadou Seye, Yannick Mbengono és Euloge Ahodikpe szerencsére nem sérültek meg, de a mentőknek két másik személyt kórházba kellett szállítani. A helyszínelés idejére a 83-as főutat lezárták, kerülni csak a mellékutakon lehetett, de napközben nagy volt a torlódás.

papabaleset3
Fotó: infopapa.hu
Hozzászólások