Cserpes Laura újra szerelmes

Ki lehet a titokzatos férfi?

2015/08/09

A szőke énekesnő, Cserpes Laura ismét nem rejti véka alá újra megtalált boldogságát. Azonban, mint előtte, most is csak sejtet, de egyelőre nem lehet tudni, ki a szerencsés férfi, aki elrabolta a szőkeség szívét ilyen gyorsan a berki után.

Most nagyon úgy tűnik, hogy Berki Krisztián összes exe szépen lassan révbe ér. Csak két pihenő lábfej látszik a képen, amit Cserpes Laura minap megosztott Instagram fotóján. Az viszont egyértelmű, hogy egy női és egy férfi lábról van szó, tehát, ha megérzésünk nem csal, akkor az énekesnő szíve újra lángra lobbant. Nem sokkal Berki Krisztiánnal való szakítása után Laura ismét a sejtelmes változatát választotta annak, hogy tudassa a világgal boldogságát.

“Szíved hazatalál, nincs több akadály”

cserpeslaura (@cserpeslaura) által közzétett fénykép,

Mint egykor a berkivel, most is egy vízparti, naplementében gyönyörködő, romantikus idézettel ellátott képet osztott meg. A köveken nyugvó lábfej-páros mellé csak ennyit írt: “Szíved hazatalál, nincs több akadály”.

Akárcsak Szabó Zsófi, ezek szerint most még ő is óvatosan tapogatózik, nehogy újabb csalódás legyen a vége. Zsófi is sokat sejtetően eleinte csak egy fagyizó pár lábfejét mutatta meg, aztán már boldogan nézett ki a képből valakire az ágyon fekve, végül nem is ők maguk, hanem egy szemfüles járókelő kapta lencsevégre új párjával. Ezután már nem volt mit tagadni az új szerelmen. Bár jelzésképpen Laura is világgá kürtöli boldogságát, a férfi kilétéről egyelőre nem lehet tudni. Reméljük hamarosan a rajongóknak is bemutatja kedvesét, hogy együtt örülhessenek vele a megtalált szerelemnek.

Hozzászólások