Cserpes Laurát nem vonzza a külföldi siker

A gyönyörű énekesnő imád énekelni. Számára a zene egyfajta terápiás módszer, és bár szívesen ad elő angol dalokat, nem álmodozik külföldi karrierről, hiszen a hazai közönség számára mindennél többet ér.

2014/04/27

cserpes lauraBár idén nem sikerült a legjobb nyolc közé jutnia az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjében, Cserpes Laura egyáltalán nincs elkeseredve: a mindig pozitív énekesnő rengeteg tapasztalatot gyűjtött, köszönhetően A Dalban és a Nagy Duettben való szereplésének. Idén először a Viva TV is jelölte Comet gömbre, méghozzá a legjobb énekesnő kategóriában.

„Tavaly a legjobb nyolcba kerültem az Élj pont úgy! című dallal, idén azonban sajnos már az első elődöntőn kiestem. Ennek ellenére nem szomorkodom, mert azt tartom, hogy nincsenek véletlenek és valamiért idén ennek így kellett alakulnia. Talán azért, hogy az Eurovíziót követő Nagy Duettre teljes erőbedobással tudjak készülni, ezen a versenyen ugyanis rengeteg újdonság ért: új dalokkal találkoztam, új stílusokat próbáltam ki, új emberekkel ismerkedtem meg. Hogy az a dal jobb volt-e, mint amivel idén indultam A Dal versenyen, nem tudom eldönteni, mert az Úgy szállj ugyanolyan kedves nekem, mint a többi. Idén sokkal erősebb mezőny volt, több stílus képviselte magát, színesek voltak az előadók, ezért annak is örülök, hogy több száz pályaműből a harminc legjobba juthattam. Ráadásul ennek köszönhetem, hogy idén először jelöltek a Viva Cometen is” – tette hozzá mosolyogva Laura.

Az énekesnő gőzerővel dolgozik a karrierjén, ám sok pályatársával ellentétben nem kacsingat a nemzetközi színpadok felé.
„Úton van az új dalom, remélem, nyár előtt ki tud jönni az ehhez készülő klip is, emellett pedig rengeteg fellépésem van: a televíziós műsoroknak köszönhetően még több ember ismert meg, és jó érzés a koncerteken igazi rajongókkal találkozni. Nagyon sok énekesnek az a vágya, hogy külföldön érvényesülni tudjon, ezzel szemben ez engem egyáltalán nem vonz. Nekem az a legnagyobb élmény, hogy a zeném szövegein keresztül meg tudom fogni az embereket, egyfajta terápiás céllal gondolok a dalokra, itthon pedig ezt magyar szövegekkel lehet igazán közvetíteni – és szerencsére van is rá igény. Magyarországon magyar szóra dobban meg az emberek szíve, és bár nagyon szeretek angolul énekelni, szeretnék minél több dalt a saját nyelvemen előadni” – mesélte Laura, aki bevallotta, párkapcsolat egyelőre nincs az életében, de várja, mikor bukkan fel a nagy Ő.

Hozzászólások