A “Csillagainkban a hiba” sztárja összebújt egy férfival

Ansel Elgort és Nat Wolff összemelegedtek?

2014/06/19

A Csillagainkban a hiba fiatal férfi színésze, Ansel Elgort kissé félreérhető pózban mutatkozott a sikerfilm másik szereplőjével, Nat Wolffal.

A Csillagainkban a hiba című film forgószélszerűen söpört végig a mozikon, meghódította a fiatal közönséget. Sokan zokogták végig Hazel és Gus kálváriáját, amit a rákkal szembeni küzdelemben élnek meg. A film szerelemről, félelemről, betegségről és gyászról szól, de számos vicces és szarkasztikus jelenettel van megtűzdelve. Az egyik pillanatban sírás aztán kacagás, ez a Csillagainkban a hiba.

A film férfi főszereplője, Ansel Elgort egy igen furcsa képen szerepel a másik szereplővel, Nat Wolffal. A színészek állítólag csak viccnek szánták ezt a fotót, hiszen jól tudjuk, hogy a könyv borítóján és a film plakátjain Ansel Elgort és filmes partnere Shailene Woodley romantikus pózban fekszenek a fűben egymással szemben, csukott szemmel, meghitten.

A Csillagainkban a hiba férfi sztárjai ugyanezt a képet utánozták le és posztolták a közösségi oldalakon azzal az aláírással, hogy: „a szerelem vak”.

Nos bármit is jelentsen ez, annyi biztos, hogy a fiúk nem féltek kicsit poénra venni a sztorit, annak ellenére, hogy valós és igazán komoly „harcokról” szól a történet. De az élethez egy nagy adag humorérzékre is szükség van.Instagram photo - Ansel Elgort, Nat Woolf recreate TFIOS movie poster

Hozzászólások