Csillagjegyed elárulja, milyen lesz a szilvesztered

Így ünnepelj az év utolsó napján!

2014/12/31

Míg a Bikák egy romantikus vacsorán vesznek részt, addig a Skorpiók az egész várost bejárják majd. A Mérlegek megtalálhatják párjuk az év utolsó napján, míg a Nyilasok csalódhatnak. A csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád szilveszterkor!

Kos

_0011_kos
A vad bulik és zajos szórakozóhelyek helyett inkább legyél a pároddal és legjobb barátaiddal szilveszterkor! Kerüld a zajos, zsúfolt helyeket, inkább válassz egy házibulit. Mivel számodra fontos a megjelenés, így válassz egy különleges piros-fekete összeállítást.

Bika

_0010_bika
Leginkább egy romantikus vacsora, majd gyengéd összebújás illene a hangulatodhoz szilveszter éjszakáján. A legjobb, ha otthon maradsz, pároddal! A pezsgőbontás az ágyban történjen majd! Az öltözködés során a fehérneműre is fektess hangsúlyt!

Ikrek

_0005_ikrek
Izgalmas, kalandokban gazdag szilveszter elé nézel. Nem fogsz unatkozni egy percig sem. Valószínű, hogy egy szórakozóhelyen kötsz majd ki, és lehet, hogy másnap már semmire nem fogsz emlékezni. Az öltözeted terén válassz testhezálló, elegáns darabokat!

Rák

_0002_rák
Egy jó társaság, minél több barát és feledhetetlen hangulat. Ez a mondat mindent elárul az idei szilveszteredről. Egy házibuli lenne a legjobb választás, de egy jó klub is megteszi. A pasztellszínű ruhák közel állnak hozzád, így válassz erre az alkalomra egyet a kedvenceid közül!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Izgalmakkal teli óévbúcsúztatással kell számolnod. Természetesen egy elegáns parti jöhet csak szóba nálad. Feltűnően, de ízlésesen fogsz öltözködni. A vörös árnyalatát mindenféleképpen szeretnéd majd magadra ölteni. Vigyázz, konfliktusok tarkíthatják az estét!

Szűz

_0001_szűz
Szélsőséges hangulatban leszel. Egyik pillanatban alig várod a pezsgőbontást, a másik pillanatban azonnal hazamennél és befeküdnél az ágyba. A helyszín így mellékes, inkább az a fontos, hogy a társaság jó legyen! Öltözködés terén legyél bevállalós!

Mérleg

_0006_merleg
A szilveszter számodra egy új kapcsolatot hozhat. Ennél alkalmasabb időpont nincs is az ismerkedésre! Ha van párod, akkor édes kettesben, otthon fogjátok tölteni a szilvesztert. Csak is olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad!

Skorpió

_0004_skorpio
Minél több ember vesz körül, annál jobban érzed magad. Így szinte biztos, hogy egy partit választasz majd az óév búcsúztatására. Merész, szexi ruhát választasz majd, amivel a buli központjába kerülhetsz azonnal. A párodról az ünneplés közben se feledkezz meg!

Nyilas

_0009_nyilas
Nagy reménnyel vágsz neki majd az éjszakának, hiszen mindent elterveztél már előre. Kitaláltad, hogy melyik partiba mész, ám valami áthúzza majd a számításaidat. A feszültséget alkoholba fojtod majd. Az öltözködés terén a főszempont a kényelem legyen!

Bak

_0000_bak
Egyáltalán nem tudod, hogy mit akarsz szilveszterkor. Szívesen töltenéd az ünnepet a négy fal között, de nagyon szívesen mennél bulizni is. Ha van párod, több mint valószínű, hogy ő mondja ki majd az utolsó szót. Bármilyen ruhát viselhetsz, minden jól áll rajtad!

Vízöntő

_0007_vizonto
Nem a lakhelyeden szeretnéd tölteni a szilvesztert. Legszívesebben elutaznál, méghozzá nem is annyira közeli helyre. Vegyél részt egy fergeteges buliban, és légy kész egy szerelem érkezésére! Az öltözeted legyen ellenállhatatlan, vadító és szexi!

Halak

_0003_halak
Mozgalmas újévköszöntés elé nézel! Nagy társaság, rengeteg ember, romantika, szexualitás. Kell ennél több? A hedonista énedet egy évre jól lakathatod majd minden földi jóval. A ruházatod finom, elegáns és légies legyen. A csillogó ékszereid lehetnek az est ékességei.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások