Csináld velünk! Fogyás éhezés és mozgás nélkül

Mi kipróbáljuk. Csatlakozol?

2015/07/23

A helyes táplálkozás és testmozgás köztudottan az egészséges életmód és természetesen a fogyás alapjai. Most mégis érdekesnek találtuk ezt a japán módszert, ezért megosztjuk veletek, de ettől függetlenül nyilvánvalóan mindenkit arra biztatunk, hogy az étkezésre és az edzésre továbbra is ügyeljünk!

Egy Fukucudzi nevezetű japán orvos hatalmas sikert aratott Ázsiában, ugyanis tíz éve fogyaszt le nőket a következő módszerrel, melyről könyvet is írt, ami hatmillió példányban kelt el. A módszer alapja, hogy az orvos szerint a hízás a medencecsont elmozdulása miatt van, ezt helyrehozva lemegy a has. Állítása szerint csak egy nagy törölközőre van szükség. A gyakorlat lényege, hogy csavarjunk fel keményre egy törölközőt, kössük át egy szalaggal, hogy úgy maradjon és a képen látható módon feküdjünk rajta napi 3×5 percet. A kéz és a láb a kép szerinti állásban legyen. A doki és páciensei esküsznek rá, hogy hamar megindul a fogyás. A mozdulat nem könnyű, és nem kellemes. Aki nem bírja öt percig, fokozatosan szokjon hozzá, egyre több ideig fekve ebben a pózban. A lábak és kezek is egymás mellé forduljanak.

fogyas

Ezt mi is kipróbáljuk, és hamarosan megosztjuk veletek tapasztalatainkat. Ha ti is kedvet kaptatok hozzá, ne tartsátok magatokban az észrevételeiteket és eredményeiteket! :)

forrás: szupertanacsok.blog.hu

Hozzászólások