Csobot Adél életébe nem fér bele a szerelem

2014/07/17

Csobot Adélt az egész ország énekesnőként ismerte meg, mostanában azonban a színház felé kacsintgat. A fiatal lány életében jelenleg a munka a legfontosabb, a szerelemre most nincs se ideje, se ereje.

Az X-Faktor énekesnője a zenélés mellett műsorvezetőként is bemutatkozott már, most pedig az Őrült nők ketrece című musicalben játssza az egyik főszerepet. Úgy tűnik, rengeteg energiája a színpadon sem hagyja cserben, de most az is kiderül, vagon színésznek az énekesnőnek tartja magát.

„Nagyon jó kérdés, hogy melyik fontosabb most az életemben: az egész ország énekesnőként ismert meg, és alapvetően én is annak tartom magam, a zene örökre fontos szerepet kap az életemben. De önmagáért beszél, hogy már a második színdarabban láthatnak a nézők, sőt azt is elárulhatom, hogy szeretnék továbbra is megmaradni a színházi berkekben, kilátásban vannak újabb szerepek is, ez viszont még titok. Felesleges választani a két dolog közül, hiszen az Őrült nők ketrece egy musical, amiben nagyon sokat kell énekelnem” – mesélte Adél, akinek ugyan nem ez volt az első színházi szereplése, mégis nagyon izgult. – „A darabban az volt a legnagyobb kihívás számomra, hogy amatőr színészként jól helyt tudjak állni a profi kollégák között. Olyan emberek vettek körül, akik csobot adél színházigazi tehetségek és régóta felnézek rájuk, mellettük sokkal nagyobb volt rajtam a nyomás, de 1-2 hét próba után feloldódott a hangulat. Alföldi Róbert rendezővel már a tavalyi X-Faktor alatt megismerkedtünk, de csak a mostani munka során tudtunk közelebbi kapcsolatot kialakítani. Egy kicsit bonyolította a helyzetet, hogy női ruhába öltözött pasik vettek körül a próbák alatt – de elég régóta lakom már Budapesten ahhoz, hogy ne rökönyödjek meg az ilyesmin, elég gyorsan megszokja az ember” – tette hozzá Adél nevetve, aki visszafogott szerepéből mindössze a piros rúzst hiányolta.

A fiatal tehetség napjai főként munkával telnek, így a nyáron alig marad ideje nyaralni – párkapcsolatra pedig egyelőre gondolni sem tud.

„A rengeteg próba és fellépés miatt egyelőre egy perc szabadidőm sem volt, így nyaralni sem jutottam el, remélhetőleg augusztusban lesz pár hetem, hogy kifújjam magam és elutazzam valahova – akár a családommal is. Nagyon kevés alkalmam van találkozni velük: legutoljára márciusban voltam otthon, édesanyám pedig a munkája miatt ritkán tud meglátogatni. Most azonban nagyon boldog vagyok, mert a premiert ő is végignézte, és volt utána egy szabad napunk, amit együtt töltöttünk. A napirendembe most egy szerelem sem fér bele: bár sokan még mindig igyekeznek összeboronálni Istenes Bencével, semmi sincs köztünk, csak a jó viszony, amit régóta ápolunk. Nincs időm eljárni otthonról szórakozni, így nagyon kevés lehetőségem van fiúkkal ismerkedni. Közszereplőként mindig máshogy tekintenek az emberre, de hogy ez segít az ismerkedésben vagy hátráltat, nem tudnám eldönteni, ugyanis nem igazán kerültem még ilyen helyzetbe” – vallotta be Adél, aki a napokban szivecskés karkötőről posztolt képet, ám elárulta: ezt a színházi premieren kapta darabbeli anyukájától, és szerencsehozó talizmánként hordja.

Hozzászólások