Csobot Adél nem kíváncsi gyermeke nemére

Imádja a várandósságot

2015/12/14

Csobot Adél sugárzik a boldogságtól, azt azonban nem hajlandó elárulni, kisfia vagy kislánya születik majd – főleg, mert ő maga sem tudja.

A fiatal énekesnő egyáltalán nem bánja, hogy 21 évesen anyai szerepet kell vállalnia, sőt csak az előnyeit látja az új feladatnak. Az egyik legjobb dolog például, hogy ha kislánya lesz, akkor eljátszhatják, hogy barátnők. De vajon lánya lesz?

„Izgultam a Sztárban sztár alatt, hiszen ha ilyen állapotban van az ember, és hétről hétre új produkcióval kell színpadra állnia, akkor lehetetlen nem gondolni arra, hogy lesz-e baj, vagy hogy bírom majd, de szerencsére mindenki, aki körbe vett, nagyon pozitív volt. Fiatal anyuka leszek, és ettől a gondolattól csak még boldogabb vagyok, mert csak a pozitív oldalát látom. Remélem, hogy ha kislányom lesz, akkor össze fognak majd téveszteni a tesójával vagy a barátnőjével. De hogy az lesz-e, nem tudjuk, és nem is szeretnénk megtudni – árulta el Csobot Adél a Mokkában.

Az énekesnő és párja, Istenes Bence karácsonya teljesen más lesz, mint az eddigiek, hiszen immár hármasban várják az ünnepeket.

„Nem a karácsony lesz más, hanem az érzések bennem, mert mostantól egy másik emberért is meg fogok tenni dolgokat. Szívesen teszem oda magam, nagyon gondoskodó lettem – tegnappéldául hajnali kettőkor még mézeskalácsot csináltam, ami azelőtt nem volt rám jellemző, és biztos, hogy ez a terhességnek köszönhető” – tette hozzá Adél.

Hozzászólások