A csodálatos búzafű

Tisztít, erősít, javítja az immunrendszert

2014/09/09
 A csodálatos búzafű

Itt az ősz lassan, beszorulunk a lakásba. Megnő a munkával, a tanulással töltött idő. Fáradtsággal, letörtséggel küszködünk. Van a természet csodái között egy olyan növény amely minderre gyógyír, sőt még az allergiára is. A csodaszer, amely nem csak hogy erőt ad, felfrissít és általában véve javítja az egészségi állapotodat, de még finom is! Ha eddig még nem hallottál a búzafű rendkívüli erejéről, itt az ideje megismerkedned vele!

Ma már napi szinten kell testedet megvédeni a különböző környezeti ártalmak ellen. A stressz, a káros sugárzás hosszú távon mind-mind egészségkárosító hatásúak. A tudósok nap mint nap kiderítik valamely kemikáliáról, hogy veszélyes rákkeltő anyag, miközben a levegő belélegezhetetlen, a víz túl savas és szennyezett az iváshoz, az ipari szennyezettség, a kipufogógáz és a mérgező vegyszerek, folyamatosan hozzájárulnak.

fotó: www.inspiraciok.hu
fotó: www.inspiraciok.hu

Amíg nem tapasztalunk meg egy nagyobb mérvű, környezetvédelmi alapú technológiai forradalmat, a szennyezés és a vele járó egészségügyi kockázatok megmaradnak. Szerencsére létezik módja a “városi ártalmak” elleni harcnak. A búzafű a szervezet tisztítójaként, gyógyítójaként és védőjeként is használható.Rengeteg aktív és élő összetevőt tartalmaz, ezért érdemes minden nap szervezetedbe juttatnod, akár tabletta formájában is.

Az, hogy mennyire vagyunk ellenállóak a betegségekkel szemben, vagy hogy allergiás vagy-e bizonyos dolgokra, főleg az immunrendszered erősségén múlik. A búzafű, talán a létező leghatásosabb és legbiztonságosabb természetes gyógyszer. Nem azért, mert elpusztítja a baktériumokat, vírusokat vagy a rosszindulatú sejteket, mint a hagyományos gyógyszerek, hanem azért, mert a test egészét képes megerősíteni az immunrendszer támogatásával.

A legjobb hatást persze akkor érhető el, ha frissen juttatod a búzafű értékes elemeit a szervezetedbe. Ehhez használhatsz friss búzafüvet és egy elektromos prést, így a mindennapokban sem okoz ez a művelet különösebb gondot. Minden reggel fáradtan ébredsz? Nem elég egy éjszakai pihenés a feltöltődésre?

Levert vagy, és nincs igazán kedved semmihez? Ha mindez ismerősen hangzik, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy tested nem bővelkedik energiában. És mi adja az energiá? A táplálékból nyert vitaminok, ásványi anyagok és egyéb esszenciális enzimek, valamint aminosavak.

fotó: www.aranyosfodorka.blogspot.com
fotó: www.aranyosfodorka.blogspot.com

A búzafű először is a táplálkozási hiányosságokat pótolja, másodszor pedig eltávolítja a fölösleges anyagokat, amelyek eltömítik a sejtjeinket, a vérünket, a szöveteket meg a szerveket. Ha a reggelt búzafűlével vagy belőle főzött teával indítod, biztosan jobb közérzettel és vidámabban telik majd a nap.

– Hogyan is segít a búzafű?

– Intenzíven méregtelenít, ezáltal remek kiegészítője a tisztító, és salaktalanító kúráknak.

– Növeli az erőnlétet!

– Ellenállóbbá tesz a betegségek ellen!

– Regenerálja a sejteket, és véd a káros sejtelfajulás ellen, így kiválóan alkalmazható krónikus vagy daganatos betegségek esetén is.

Serkenti a vérképzést, a benne lévő klorofill pedig segít a vérszegénységben szenvedőknek.

– Javítja a szövetek oxigénellátását!

– Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal és enzimekkel! Több kálciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot,   mint a banán, és ötször több C vitamint, mint a citrusfélék.

– Sejtregeneráló hatása révén, lassítja az öregedési folyamatokat!

 

Hozzászólások