A csodaszer, ami újjáépíti az immunrendszered

Tudod, mi az az Aranyméz?

2014/11/05

Nem sokan ismerik az “Aranymézet” – a csodaszert, ami megújítja, feljavítja az immunrendszert, pedig igazán egyszerű elkészíteni otthon is.

Az aranyméz elkészítése rendkívül egyszerű: mindössze kurkuma kell hozzá és méz. A méz és kurkuma kombinációjáról kevesen tudják, hogy mézzel összekeverve kiváló gyógyító keveréket kapunk.

A méz és kurkuma keverékünk gyulladás csökkentő,  elpusztítja a baktériumokat, amelyek a fő okozói a betegségeknek. Semmilyen negatív hatás nem tapasztalható a bélflórára, mint az erre használt gyári gyógyszereknél. A kurkuma kurkumint tartalmaz, amely egy erős antioxidáns, gyulladásgátló és rákellenes hatása is ismert. A keverék jelentősen javítja az emésztést, aktivizálja a belek működését is.

168794706

Az Aranyméz eredetileg Indiából származik, ahol a természetes gyógyításnak több ezer évesek a hagyományai. Hatása olyan erős, hogy bizonyítottan bevehetetlen immunrendszert hoz létre.

A hozzávalók:

100 g méz

1 evőkanál kurkuma

Az elkészítés: Egy evőkanál kurkumát keverjünk össze a 100 g mézzel, és hagyjuk összeérni őket kb. egy órán át.

Hogyan használjuk?

1. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk óránként, egész nap

2. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk két óránként, egész nap

3. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk napi 3 alkalommal

Az Aranyméz keveréket először tartogassuk a szánkban majd rövid idő után nyeljük csak le. Már három nap után fogjuk érezni a hatását, igazi csodaszer lesz!

Egyéb tudnivalók:

  • ha rendszeresen gyógyszert szedsz, és szeretnéd kipróbálni az immunerősítőt, konzultálj előtte az orvosoddal
  • ha vérszegény vagy, egyeztess orvosoddal, a kurkuma ugyanis hatással van a vérre
  • alacsony vérnyomásúak szintén az orvosukkal egyeztessenek, mert a kurkuma csökkenti a vérnyomást
  • a cukorbetegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát feltétlenül a kúra előtt
  • ha súlyos epe betegségben szenvedsz, akkor sajnos nem fogyaszthatod a keveréket, mert a kurkuma izom összehúzódást végez az epehólyagban.

Még egy tanács: az indo-tibeti orvoslás szerint ha kurkumát fogyasztunk az étkezések után csodálatosan hat a torokra, a tüdőre, az emésztőrendszerre, és a belekre. (forrás: tudasfaja.com)

Hozzászólások