Csókrabló nő fotóitól izzik a net

2019/11/12

Az internet világában nem minden tükrözi a valóságot, bármilyen igazinak tűnik is. Így van ez azokkal a fura képekkel is, melyek most a legnépszerűbb posztként futnak minden hírportálon és közösségi csatornán.

Twitterről indult az a poszt, melyet közel fél millióan kedveltek és több mint hatvanezren osztottak meg. A fura sztorijú fotót Kristiana Kuqinak köszönhetjük.


twitter.com/KristianaKuqi

Ugye te sem látsz semmi furcsát a képen? – Ez azért van, mert nincs is rajta furcsa, míg el nem olvassa az ember a kép leírását. “Remélem, jól van az a srác, akivel találkoztam az Eiffel-toronynál, és megkértem, hogy egy fotó kedvéért csókoljon meg, hogy beleélhessem magam, hogy romantikáztam Párizsban.” – írja Kristiana a fotóhoz.

A Daily mail számolt be róla, hogy a lány egy koszovói fiatal, aki éppen Virginiában folytatja egyetemi tanulmányait és igen profi csóklopkodásból, ugyanis van neki ilyen csókja is idegennel:


twitter.com/KristianaKuqi

“És remélem, ez a római srác is jól van!”

Meg ilyen is:


twitter.com/KristianaKuqi

“És remélem az a tűzoltó is jól van, aki Kentuckyban jött ki egy esküvő színhelyére.”

Nem is ez a pláne, hanem az, hogy kommentben sorra jöttek a csóktolvajok és csak úgy záporoznak képe alatt a hasonló sztorikkal készült fotók.

Hozzászólások