Csomor Csilla fiatalokat is megszégyenítő lelkesedéssel dolgozik

A művésznő imádja a munkáját

2018/01/30

A “hazai sztárok bakancslistája” rovatunkban Csomor Csilla terveire is kíváncsiak voltunk. A művésznő a munkájának él. 

“Nincs konkrét bakancslistám, de persze vannak rövid és hosszú távú terveim, hiszen az embert ez élteti. Az, hogy ezt bakancslistának vagy megvalósítandó álmoknak, vágyaknak vagy céloknak hívjuk, már részletkérdés. A lényeg, hogy küzdjünk és dolgozzunk az álmainkért.

thumbnail_Blaha eloadas kep

Erre az évre az elsődleges terveim között szerepel a szakmai dolgaim rendbe tétele, az előmenetelem, illetve a pozícióm stabilizálása. Szeretném megteremteni a biztonságom és a nyugalmam.
Ez azért elég nagy falat lesz, mert az elmúlt pár évben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy terveztem – nem önszántamból. Az utóbbi időben elkezdtem jobban menedzselni saját magam, meg persze találtam olyan partnereket is, akik segítenek.
A piac eléggé telítve van jelenleg, sok új, fiatal arc jelenik meg, nehéz a napi küzdelemben helyt állni. Szerencsére nem vagyok egy feladós típus. Amíg az eszem, a lábam, a hitem bírja, addig megyek előre.

Nincsenek különösebben konkrét szórakozással kapcsolatos bakancslistás terveim. Ha az utazást vesszük, a helyszín mindegy, hiszen csodás érzés új célpontokat megismerni. Ha a munka részét nézzük itt van nekem ez a két csodálatos nemzeti örökség: a Déryné est és a Blaha Lujza est. Jó lenne ha a határainkon túl is minél több helyen kerülnének bemutatásra. Most jöttem vissza egy erdélyi turnéról és hihetetlen mennyiségű boldogságot szívtam magamba. Magyarország határain túl teljesen másképp reagálnak az emberek egy ilyen előadásra. Nem csak a szórakozás miatt ülnek be egy ilyen estre. Nagy becsben tartják a művészeket, vágynak a magyar kulturális értékekre. Szeretnének egy kis magyar életérzést, így jobban magukénak érzik. Szeretném ha lenne lehetőségünk a környező országokba is ellátogatni és örömet szerezni az határon túl élő magyaroknak.”

Sok sikert kívánunk a művésznőnek álmai megvalósításához! 

Hozzászólások