Csomor Csilla: ”Megéltem a vörös szőnyeges sztárságot és nehéz időszakokat is.”

Interjú Csomor Csillával

2017/07/27

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy sikerült betekintést nyernünk Csomor Csilla életébe. Sikerekről, tervekről, nehézségekről beszélgettünk a művésznővel.

Mesélnél egy kicsit a karrieredről? Hol és milyen darabokban játszol most?
Jelenleg két futó darabom van Gergely Róbert utazószínházában, a Gergely Theáternél, melynek vannak nyári felkérései, például a Balaton parton. Immár a második sikerdarabot vittük együtt színre. Az utazószínházzal az a probléma, hogy nem teljesen kiszámítható és nem nyújt teljes biztonságot. Mindemellett rendelkezem két önálló esttel is, melyeknek a jogai a saját tulajdonomban vannak. Ez úgymond egy missziós munka számomra, hiszen elköteleztem magam a magyar kulturális örökség fenntartása mellett. Az egyik ilyen a Déryné estem, ez 2009 óta létezik és XIX.századi Magyar nyelven szóló monodráma, a másik pedig a Blaha Lujza est, mely egy két felvonásos, zenés darab. Ezek mind egyszemélyes estek, de van partneri és technikai segítségem. Ötödik éve szabadúszóként dolgozom, tisztában voltam vele, hogy lesznek hullámvölgyek. Megéltem már mindkét végletet: a vörös szőnyeges sztárságot és a nehéz időszakokat is. Alapvetően nem vagyok egy feladós típus, hiszek magamban, alázatos és erős a hozzáállásom mindenhez, kiváltképpp ha a hivatásomról van szó.

Hogy érzed magad az új szerepedben, mint a Colorado Hungary modellje?
Számomra egyáltalán nem idegen a divattal való foglalatoskodás, engem mindig is szerettek öltöztetni. Egy kihívás vagyok a divatcégeknek, hiszen nem modell, hanem plus size méretekkel rendelkezem. Ez az alkat mindig is jellemző volt rám, de szerencsére az élet nem a modell méretekről, hanem a természetességről szól. A Colorádónál pont ezt a vonalat erősítik, a természetes idomokra fektetik a hangsúlyt.

Fotó: Szirmai Klári Ruha: Colorado Hungary Fashion
Fotó: Szirmai Klári
Ruha: Colorado Hungary Fashion

Tervezel nagyobb nyaralást idén? Hogy telik a nyár?
Nagyobb nyaralást nem tervezek, többnyire félbetört heteim vannak. A héten a szombat is munkával fog telni. Szinte minden hétvégém foglalt. Hétfőn jöttem vissza a Balatonról, a szüleimre és a barátaimra mindig szánok időt. Az augusztus sem fog eseménytelenül telni, mert a hónap közepén feladatot vállaltam egy zenés vígjátékban, melyet ősszel kezdenek el értékesíteni. Ennek bemutatója a Nyírségben lesz, innen indulunk majd országos turnéra. Ősz közepére talán kialakul az életem, és biztonságosan érezhetem magam a művészi létben.

Szeretnénk gratulálni a remek formádhoz. Elárulnád, hogy sikerült ezt elérned?
Az elmúlt fél évben a Naturhouse életmódközpont vett kezelésbe. Kőkemény vasfegyelmet igényelt a munka, dietetikusok állították össze az étrendemet, szakemberek állapították meg, hogy milyen fajta mozgást végezzek, mi az ideális számomra. A cégcsoport olyan étrendkiegészítőkkel is segített, mely hozzájárul ahhoz, hogy hosszútávon tartható legyen a formám. Szerencsés vagyok, hogy ők támogattak ebben.

Fotó: Szirmai Klári Ruha: Colorado Hungary Fashion
Fotó: Szirmai Klári Ruha: Colorado Hungary Fashion
Hozzászólások