Csonka András ittasan állt színpadra

Tréfa áldozata lett a népszerű énekes

2014/12/09

Kasza Tibi teljesen ledöbbent attól, hogy Csonka András milyen jófej. Ez nyilvánvalóan soha nem volt titok, de a showman előszeretettel szívja vendégei vérét, amit általában nem vesznek rossz néven ők sem. Az adok-kapok ezúttal is kölcsönös volt, ezzel is garantálva a nézők és a közönség szórakozását.

Már a bevonulás is rendhagyó volt, ugyanis amikor a házigazda kezet akart fogni vendégével, ő inkább bíztatta a showmant, hogy folytassa rögtönzött táncát, majd a helyfoglalás problémája is percekig tartott. Csonka András ugyanis nem értette, Kasza Tibi miért ülteti olyan alacsonyra beszélgetőpartnereit, amikor ő sokkal magasabban ül az asztala mögött. Természetesen ezek nem valós problémázások voltak, csak egymást ugratták a felek.

csonkaandras2
(fotó: Csonka András Facebook oldala)

Csonka Pici közismert slágere gyakran felbukkant a beszélgetés alatt érthető módon, habár a népszerű énekes amellett, hogy örül az ismertségnek, szomorúnak is találja, hogy gyakran ezzel az egy „alkotásával” azonosítják, hiszen korábban többek közt a Família Kft.-ban nyújtott alakításával robbant be a köztudatba.

Kiderült, hogy mindig vidám, jófiús külseje ellenére gyakran kerül depresszív állapotba, ám ilyenkor szeret elvonulni a nyilvánosság elől, hogy ne terhelje a világot rosszkedvével. Jó tanuló volt és könnyen alkalmazkodott a társaságokhoz, azonban a puskázás lehetőségével ő is élt, ha dolgozatról volt szó.

Ami szintén megdöbbentő volt Tibi számára, az András katonai múltja volt, ugyanis ennek az információnak a birtokában, valamint első ránézésre egy „csomó elbukott csata” jut a showman eszébe. A színész elárulta, gerinc problémáira hivatkozva valamilyen szinten kiváltságosnak számított, őt ugyanis gépjárművel szállították a kiképzések helyszíneire, de ott már ugyanolyan bánásmódban részesült, mint társai.

kaszatibi10

Az sem titok többé, hogy a színész nem bírja az alkoholt, amit egyszer a színpadon is bebizonyított a nagyérdeműnek. Darabtemetéseken gyakran szívatják egymást a kollégák, ami alól ő sem volt kivétel. Hat felest kellett lehúznia a színpadon, amibe víz helyett vodkát töltöttek. Ez a kis tréfa annyira jól sikerült, hogy az első felvonás végén elaludt, majd a második felvonásban már ittas állapotban kellett újra színpadra állnia úgy, hogy a többi szereplő elmondta a szövegét, ő pedig csak helyeselt.

A beszélgetést a szokott módon egy közös produkcióval zárták, ami nem is lehetett más, mint a híres Ding Dong. Nézd meg te is a videót!

Hozzászólások